Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt új játéka, mely ugyanarra a névre hallgat.
Típus: RPG, Sci-Fi

Halálos fenyegetések érik a CD Projekt RED-et

Úgy tűnik, három hét csúszás is elég ahhoz, hogy néhányan halálos fenyegetőüzeneteket küldjenek a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek. Időközben még több részlet kaptunk annak kapcsán, hogy miért kellett ismét késleltetni a játékot.

Megint csúszik a Cyberpunk 2077

Hiába az aranylemez, a CD Projekt RED a délután bejelentette, hogy megint késik a Cyberpunk 2077. Habár nincs szó nagy csúszásról, a legtöbb rajongónak valószínűleg már minden egyes plusz hét fáj.

Így készültek a Cyberpunk 2077 arcanimációi

Számtalan eleme van annak, milyen élményt nyújt egy játék, az egyik ilyen, hogy milyen képet vágnak hozzá a saját figurái. Emlékszünk, hányszor nevettünk már a béna arcanimációkon? A Cyberpunk 2077 új megközelítést alkalmazott.

Cyberpunk 2077 - újabb reklám Keanu Reevesszel

Csak hogy ne feledjük el a szinte már karnyújtásra lévő Cyberpunk 2077-et, Johnny Silverhand megtestesítője visszatért egy újabb reklámvideó erejéig, hogy ismét felborzolja a kedélyeket.

Cyberpunk 2077 - képregény jár a GOG-verzióhoz

Egy különleges digitális extrával ajándékoz meg bennünket a CD Projekt csapata, ha náluk, hazai pályán vásároljuk meg a Cyberpunk 2077-et. A lengyelek egy ötvenoldalas képregényt csapnak a várva-várt szerepjátékhoz.

Kigördültek a garázsból a Cyberpunk 2077 járgányai

Este levetítették a Cyberpunk 2077-et alaposabban is bemutató Night City Wire-sorozat negyedik epizódját, amely leginkább a játék járműveire fókuszált. Ezenkívül kaptunk egy kis ízelítőt a 2077-es divatból is.

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

A CD Projekt RED csapata kereken egy hét múlva vetíti le a Cyberpunk 2077-et bemutató Night City Wire negyedik prezentációját. A fejlesztők ígéretei szerint ezúttal a futurisztikus járműveké lesz a főszerep.

Aranylemezre került a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED bejelentette, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, ami azt jelenti jó eséllyel, hogy a játék már tényleg nem fog többet csúszni. Bónuszként megmutatjuk az anyag kiszivárgott térképét is!

Frissítve: Keanu Reeves az új Cyberpunk-reklámban

Magyar idő szerint ma hajnalban zavarták le az NBA Finals első mérkőzését, ennek a szünetében vetítették le a Cyberpunk 2077 új tévéreklámját. A rövid kisfilm érdekessége, hogy maga Keanu Reeves narrálja azt.

Kemény túlórázás vár a CD Projekt RED dolgozóira

Hiába ígérgették korábban, hogy nem lesz rá szükség, most mégis nagyon úgy néz ki, hogy a CD Projekt RED munkatársai nem ússzák meg a crunchidőszakot a Cyberpunk 2077 fejlesztése alatt sem.