Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.
Típus: RPG, Sci-Fi

Jövőre csúszhat a The Witcher 3 next-gen frissítése

A tavalyi fiaskója után a CD Projekt RED kicsit óvatosabban ígérget dolgokat, ezért nemrég azt nyilatkozta, hogy nincs kőbe vésve se a The Witcher 3: Wild Hunt, se a Cyberpunk 2077 újgenerációs frissítésének idei megjelenése.

Magyar modderekkel dolgozik a CD Projekt RED

A CD Projekt RED úgy döntött, olyanokra bízza a Cyberpunk 2077 modtámogatásának fejlesztését, akik igazán értenek hozzá: modderekre. A WolvenKit mögött álló csapattal egyesíti erejét.

Frissítve: Befutott Cyberpunk 2077 legújabb javítása

A CD Projekt RED hamarosan az eddigi legnagyobb javítást hozza el a Cyberpunk 2077-hez az 1.3-as patch formájában, ami a foltozások mellett kisebb ingyenes extrákkal is felruházza majd az akció-RPG-t.

Cyberpunk 2077 - nagyon jól sikerült a visszatérés

Közel féléves kihagyás után június végén újból megvásárolható lett a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ban. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy a legkeresettebb játék lett Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában is.

CD Projekt: kielégítő a Cyberpunk optimalizációja

A CD Projekt RED vezetősége úgy véli, hogy mostanra a Cyberpunk 2077 optimalizációja elérte "a kielégítő szintet", így a továbbiakban több időt szentelhetnek a bugok javítására és a mechanikák továbbfejlesztésére.

Nem ajánlják a Cyberpunkot az alap PS4 mellé

Ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077, azonban némi figyelmeztetés is várja a vásárlókat: a Sony továbbra sem ajánlja a játék megvásárlását azoknak, akik a mezei PS4-en játszanak.

Visszatér a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077

Úgy néz ki, közel 180 napos kényszerpihenő után június utolsó napjaiban végre valahára visszatérhet a PlayStaion Store digitális polcaira a Cyberpunk 2077 - derült ki a CD Projekt RED legutóbbi nyilatkozatából.

CD Projekt: vitte a profitot a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, az év első negyedén pedig már erősen érződik a Cyberpunk 2077 negatív fogadtatása. Habár a cég nem lett veszteséges, a profitot így is jócskán vitte a javítások költsége.

Új direktor állt a Cyberpunk 2077 élére

Komoly átszervezések zajlanak a Cyberpunk 2077 vezetőségében, miután a stúdiót elhagyta a játék küldetéstervezője, és posztot vált a projekt eddigi rendezője is. Az új direktor a tűzoltás folytatásáért és a DLC-csomagok leszállításáért felel majd.

Cyberpunk 2077 - mi újság a PlayStation Store-ral?

Nemrég arról kérdezték a CD Projekt RED vezetőit a fejlesztőcég részvényesei, hogy mikor kerülhet vissza a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. A válasz röviden: ők sem tudják, mert a döntés a Sonyé, de szerintük hamarosan.