Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt új játéka, mely ugyanarra a névre hallgat.
Típus: RPG, Sci-Fi

Gondos kézzel készülnek a Cyberpunk missziói

Nem kell tartanunk attól, hogy a CD Projekt RED a minőség helyett a mennyiség mellett döntene, ha a Cyberpunk 2077 küldetéseiről van szó. Procedurálisan generált tennivalók helyett minden küldetést kézzel komponálnak meg.

Cyberpunk 2077 - betekintés a kulisszák mögé

A Cyberpunk 2077 idei E3-as előzetese mindenkit rendesen felcsigázott. Ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogyan került a helyére minden aprócska részlet, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a háromperces összeállítást!

Cyberpunk 2077 - érkezik a többjátékos mód

Hosszas találgatás után a CD Projekt RED ma hivatalossá tette: érkezik a Cyberpunk 2077 többjátékos módja. A lengyel csapat egyelőre minden erejét az egyjátékos kampányra fókuszálja, így a multiplayer csak később várható.

Cyberpunk 2077 - belső nézetet kapnak az átvezetők

A játék készítői minden eddigi alkotásnál erőteljesebb és immerzívebb játékélményt szeretnének elérni, és ennek érdekében bizony nem csak az átvezetők lesznek belső nézetesek, hanem minden. Szó szerint minden…

Íme, a Cyberpunk 2077 friss játékmeneti videója

Melynek megtekintését tényleg csak saját felelősségre ajánljuk, nem csak az esetleges spoilerek miatt, hanem mert a videó után tényleg nehéz lesz kivárni az áprilist, míg végre mi is elmerülhetünk a Night City rejtette kalandokban.

Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077 új bemutatóját!

Miután a PAX Westre tervezett CD Projekt RED-panel logisztikai okok miatt elmaradt, pótlásként egy negyedórás gameplay érkezésére számíthatunk, melyet 20 órától élőben nézhettek itt, a Gamekapcson.

Cyberpunk 2077 - jön az új gameplay videó

Eredetileg a jövő heti PAX Westen akart egy panelt tartani a CD Projekt RED, de logisztikai okokból ez elmarad. Helyette egy livestreamet kapunk, ahol egy negyedórás gameplay videót is megmutatnak nekünk a Cyberpunk 2077-ből.

GC 2019: Stadiára is megjelenik a Cyberpunk 2077

A tegnap esti konferencia-cunami része volt a Google Stadia Connect is, ahol kiderült, hogy a következő esztendő egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 is csatlakozik a Google cloud gaming szolgáltatásához.

Cyberpunk 2077 - bemutatkozik Sasquatch

Miután tegnap kiderült, hogy biztosan kap majd New Game+ módot a Cyberpunk 2077, a lengyel CD Projekt RED jóvoltából befutott egy új állókép, amely több érdekességet is elárul.

Cyberpunk 2077 - készül a New Game Plus mód

A lengyel PSX Extreme magazin legfrissebb előzeteséből derült ki, hogy már készül a Cyberpunk 2077 New Game Plus módja. Sajnos részletek még nincsenek, és sem kizárt, hogy csak a megjelenés után kapjuk meg.