Bejött az Activisionnek az új Tony Hawk

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 30.
  • Biznisz
Link másolása
Bejött az Activisionnek a platformváltás, a letölthető formában megjelent Tony Hawk's Pro Skater HD az első heti eladásokat tekintve remekül szerepelt, pedig még csak Xbox 360-on kapható. A fejlesztők nagyon örülnek, tűkön ülve várják, hogyan teljesít majd az anyag a többi platformon.

Az első héten 120 ezren fizettek be a Tony Hawk's Pro Skater HD-re, ezt a játék fejlesztője, a Robomodo árulta el a Gamasutrának. A játék közel két hete mutatkozott be az Xbox Live-on, jelenleg a PS3-as és a PC-s megjelenésre várunk, ami a készítők szerint augusztusban lesz esedékes. A Pro Skater HD az első letölthető cím a Tony Hawk's sorozatban, és látszólag bejött az Activisionnek a váltás.

Összehasonlításképpen: a műanyag deszkakontrollerrel érkező Tony Hawk: Ride-ból 114 ezer darabot adtak el az USA-ban egy hónap alatt, míg a Shred mindössze 3 ezer példányban kelt egy hét után. Ehhez képest a Pro Skater HD kiváló teljesítményt mutatott fel, annál is inkább, mert valószínűleg a fejlesztési költségei is jóval alacsonyabbak, mint az előző két részé.

A Robomodo szerint az eladások végig "konzisztensek" maradtak a Xbox 360-tulajdonosok szájreklámjának köszönhetően, a fejlesztőcég kíváncsian várja, hogyan teljesít majd a cím PS3-on és PC-n - állítólag meglepően sokan várják a játékot, így bizakodó a csapat. A csapat képviselője az interjúban azt is elárulta, hogy a Pro Skater HD nem volt nagy kockázat az Activision számára - ez a fentiek tükrében érhető.

8.
8.
shatterhand
ez inkább akkor volt jó. Szégyen,hogy 10év alatt nem tudtak összerakni egy normális tony hawkot.
7.
7.
Killerbee
#4: Nem sokat próbálhattál vagy csak pont a rosszabbakat.
2.
2.
Donpedro
Miért érzem úgy hogy megint jóféle Activision-eljárás lesz, és két hét múlva bezárják a stúdiót? :D
1.
1.
sherex
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...