Tony Hawks Pro Skater HD PC, PlayStation, Xbox

HD-ben térnek vissza a Tony Hawk's Pro Skater első két részének legjobb pályái.
1594040400

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.
1499781646

Eltűnik a Steamről a Tony Hawk's Pro Skater HD

A Valve minfenféle indoklás nélkül jelentette be, hogy jövő héten nyugdíjba küldik a Tony Hawk's Pro Skater HD PC-s változatát, így egy hét múlva már nem lesz elérhető náluk a játék.
1492275600

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.
1420538431

CES 2015: PS4-re is jön az új Tony Hawk-játék

A Sony a CES 2015-ös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az Activision idén érkező új Tony Hawk-játéka PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ráadásul nagy eséllyel exkluzív tartalmaknak is örülhetünk.
1399183200

Egyesül az Infinity Ward és a Neversoft

A Tony Hawk- és a Guitar Hero-játékokról ismert Neversoft beolvad az Infinity Wardba, és mostantól feltehetően kizárólag a Call of Duty-sorozatra koncentrál majd. A Neversoft már a Ghosts munkálatait is segítette.
1393574405

Mobilokra jön az új Tony Hawk-játék

A profi gördeszkás megerősítette, hogy egy mobiljátékhoz adja a nevét, amely még ebben az évben napvilágot lát. Bár azt hittük, hogy egy nagygépes Tony Hawk-címnek örülhetünk, ez is valami.
1392984056

Vadonatúj Tony Hawk-játék készül

A hírt maga a gördeszkás legenda erősítette meg egy amerikai rádióműsorban. Annyi biztos, hogy az Activision nem hagyja sokáig parlagon heverni a valaha szebb napokat látott frencsájzt. A rajongók pezsgőt bonthatnak.
1346153038

Videón a Tony Hawk's Pro Skater HD új pályái

Hamarosan DLC-vel bővül a Tony Hawk's Pro Skater HD, így újabb klasszikus pályákkal bővülhet a felújított gördeszkás játék repertoárja. Most két gameplay videó ütötte fel a fejét az interneten, ezek az Airport és a Los Angeles térképeket mutatják be a Tony Hawk's Pro Skater 3-ból.
1346068800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!
1343642400

Bejött az Activisionnek az új Tony Hawk

Bejött az Activisionnek a platformváltás, a letölthető formában megjelent Tony Hawk's Pro Skater HD az első heti eladásokat tekintve remekül szerepelt, pedig még csak Xbox 360-on kapható. A fejlesztők nagyon örülnek, tűkön ülve várják, hogyan teljesít majd az anyag a többi platformon.