Fejlesztői naplón az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Hónapok kérdése, és tényleg a kezeink között tarthatjuk az Aliens: Colonial Marines dobozát. A munkálatok végre sínen vannak, ha minden jól megy, további csúszásokkal sem kell számolnunk - erre ékes bizonyíték az a fejlesztői naplósorozat, amit a Gearbox a minap indított el a játék promózására.

Az első rész mindjárt egy jogos kérdést válaszol meg: mi a garancia arra, hogy a Colonial Marines minden porcikájában hiteles Aliens anyag lesz? A fejlesztők részletesen kifejtik, mennyire más dolguk van, amiért nem egyszerű feldolgozást, hanem valódi folytatást gyártanak a filmekhez, kiderült, hogy rengeteg karakter, helyszín, na meg apró utalás köti majd össze a játékot a klasszikus mozikkal. Az Aliens: Colonial Marines februárban jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra - köszi, ArrowCross!

13.
13.
lackosor6
#11: Arra ráhúznak pár szűrőt az effektek miatt és kész is! Ne felejtsük el azért, hogy még béta stádiumban sincs a játék! Az alienes klisékkel nekem sem lenne nagy bajom, de a filmek és az avp játékok után már kicsit megcsömörlöttem tőlük!
12.
12.
Skyer
#10: Nem vagy egyedül.. A 2010-es AvP-ben is csak az alien hadjáratot toltam ki..
11.
11.
#8: Az uccsó két szavadra reagálnék...szerintem ez a grafika még csillivillinek se mondható. Félre ne érts, a játékot meg fogom venni, nagyon teszik a hangulat, a régi filmes helyszínek stb, de nekem a gameplayekből pont az jött át, hogy a grafika egyszerűen idejétmúlt! Bárcsak egy frostbyte 2-t vagy cryengine 3-at toltak volna alá, na akkor szép lenne legalább, még ha uncsi scriptes is lesz.
10.
10.
givi6
Ha nem lehet Aliennel játszani, akkor még a demot sem fogom letölteni.
9.
9.
metercsiken
#8: Én spec nem bánom, ha Alien-klisék is lesznek benne, valahogy ezek a számtalanszor látott dolgok még mindig tetszenek!
Kicsit legalább visszahozzák a régi filmek hangulatát!
De abban sajnos valószínűleg igazad van, hogy nem lesz se taktika, se (jó) sztori!
Attól azért beszerzem majd( max nem full áron )!
8.
8.
lackosor6
Nem várok tőle sokat! Ez is tele lesz a tipikus, ezerszer lerágott Alien-klisékkel! Részemről már elegem van a mindenre beszólós, naggyonkeménynaggyonlazatengerészgyalogosokból, akik aztán egy perc alatt megdöglenek! Erre jön majd egy CoD-féle csőben rohangálós játékmenet, nulla sztori, nulla taktika, csilivili grafikával...
7.
7.
hedzsooo
Nagy lesz, az AVP multis palyakat sajnos mar neha unni lehet, plane mivel a DLC-mapeket kevesen hasznaljak sajnos hozza. A predatorok nelkul a multis harc is talan jobban fair lesz itt, mint az AVP-ben. :)
6.
6.
altF4
Lehet hogy én maradtam le valamiről, de valamit nem értek. A Hadley Reménységén volt 158 ember ha jól emlékszek. És aztán belőlük lett mondjuk 120 szörny. Aztán a katonák lelőnek pár szörnyet, meg a robot ágyúk is lelőnek egy párat. Aztán felrobban az egész telep. És ennek ellenére is maradnak életben szörnyek. Sőt nem is csak egy pár, hanem ahogy láttam, rengeteg. Remélem hogy ezt valahogy elmagyarázzák, hogy alapból volt 120 alien, akiket csomó csapás ért, és lett belőlük 500... pályánként... De azért nem tűnik rossznak a játék.
5.
5.
tabu3x
#4: mai napig az alien a legnépszerűbb az összes létező szörny/sci-fi karakter közül
4.
4.
DON GONDOCS
Biztos jó játék lesz, de olyan 10-12 évvel ezelőtt jobban érdekelt volna, vagy egy Predator only játék. Mára azért lecsengett az alien láz.
2.
2.
Jake Holden
#1: Sokat ne várj a para terén de amúgy tényleg jó lesz
1.
1.
daenath
Nem rossz, remelem eleg para lesz a feelingje :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...