Modern Warfare 3 - részletek az utolsó DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 2.
  • Letöltés
Link másolása
Szeptemberben lát napvilágot a Call of Duty: Modern Warfare utolsó bővítése, mely - találóan - Final Assault névre hallgat. Ám előtte - még ebben a hónapban - landol Chaos Pack, mely új Spec Ops missziókat tesz elérhetővé. Tehát a korábban kiszivárgott képek és videók helytállóak.

Az elején tegyük tisztába a dolgokat! Az legújabb DLC még augusztusban válik elérhetővé Xbox Live-ról (és 30 napig ott is marad). A Collection 3: Chaos Pack egészen pontosan augusztus 9-én érkezik, míg az utolsó csomag - a Final Assault - szeptember 6-án. Mindkét bővítmény ára 1200 MS pont (14,99 dollár).

Collection 3: Chaos Pack

Mind a single, mind a kooperatív küldetéseket ad a játék Spec Ops módjához. Szám szerint négyet: Vertigo, Arctic Recon, Light 'Em Up és Special Delivery. A Face Off pályák is bővültek a Vortex, az U-Turn és az Intersection térképekkel. Ami viszont a legfontosabb újítás, hogy a Spec Ops-on belül rajtol a Chaos Mode, melyben az a cél, hogy a játékosok túléljék a hullámokban érkező ellenség rohamát. A mappokon elszórva találunk power-upokat, a cél pedig a lehető legnagyobb pontszám elérése. A következő közkedvelt pályákat tolhatjuk Chaos módban: Resistance, Village, Underground és Dome.

Collection 4: Final Assault

A fejlesztők elmondása szerint az utolsó DLC a hardcore rajongók igényeit tartja szem előtt. Nem kevesebb, mint öt multiplayer térképet kapunk a pénzünkért. A Gulch egy elfeledett bányavárosba kalauzol el bennünket, a Boardwalkban pedig egy napfényes strandon gyilkolhatjuk egymást. Ám a tengeren is látogatást tehetünk az Offshore és a Decommission térképeken, ahol egy valaha szebb napokat látott, már már pusztuló óceánjárón folyik a küzdelem. A Parish pedig New Orleans francia negyedét hozza el nekünk a háború hagyatékával: rengeteg rommal és törmelékkel.

S ezzel a Modern Warfare 3 szinopszisa lezártnak tekinthető. Persze, ha az Activision is úgy gondolja.

12.
12.
#8: De itt erre van igény, hogy sok pálya legyen, pörgősen, rövid időközönként.

MW3-hoz a szezonban jött:
12 multi map
8 special ops mission
7 faceoff mód pálya
2 új mód (faceoff és chaos mode)
playlisteken belül meg több új mód, amiket most nem sorolok
11.
11.
Game Fan
Hmm az örök rivalizálás BF meg COD között... Nem tudom hogy minek kell felhozni azt egy ilyen hírnél hogy a BF-hez mennyi meg milyen dlc jön ki. Oké, örülünk neki érezzétek jól magatokat. Aki akar az úgyis áldoz rá pénzt aki meg nem az meg nem. Mit nem lehet ezen érteni. Gondolom a BF-nél is így vagytok a Premium szolgáltatással, ja bocs ott kaptok még fegyvereket is.
8.
8.
Donpedro
#4: Az lehet, csak a BF DLC-k kicsit mélyebb tartalommal rendelkeznek... Az MW3-mas DLC-k meg hűű 2 új pálya, meg egy játékmód, és ráhányják a conten collection nevet.
6.
6.
Jake Holden
#5: Pénz Pénz Pénz Pénz ez a DLC ami hasznot termel
5.
5.
Kazuya
Nem értem, hogy miért kell ez a sok hülye DLC, amikor elég az alapjáték.
4.
4.
LtK
#3: BF párti vagyok, nem akarom védeni az MW-t de amíg BF-hez kijött ez a 2 DLC addig MW3-hoz nem tudom mennyi kijött már .... =D
3.
3.
Donpedro
Ejj de rossz lehet az MW 3-masoknak, jön az utsó DLC-jük. Bezzeg BF-ben még csak most kezdünk a lecsóba csapni :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...