Call of Duty - csökkentek a DLC-k eladásai

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése kitért a Call of Duty brand eredményeire is. Ezek szerint az Elite-re regisztráltak száma meghaladta a 12 millió főt, s ebből 2,3 millióan vannak, akik fizetnek is a prémiumtagságért. A Kínában népszerű CoD Online Európában is elindulhat.

A Call of Duty: Elite felhasználói bázisa meghaladta a 12 millió játékost - tudatta velünk a kiadó második negyedéves pénzügyi jelentése. Mindössze 2,3 millióan vannak azok, akik fizetnek is a prémiumtagságért.

A Modern Warfare 3 lépcsőzetes DLC-megjelenései sok fan számára szemet szúrtak, bírálták a kiegészítők 30 napos Xbox 360-exkluzivitását - nem csoda, hogy észrevehetően estek a DLC-k eladásai. A fejlesztők továbbra is szem előtt tartják a közösségi platform javítását és optimalizálását. További részleteket későbbre ígértek. 

Az aktuális Call of Duty minden évben eladási rekordokat döntögetett, a kiadó nem titkoltan hasonló sikert vár a novemberben boltokba kerülő Black Ops 2-től is.

Európába tart a Call of Duty Online?

Eric Hirshberg szerint más országokban is el lehetne indítani a free-to-play Call of Duty Online-t, mely a CoD 4 és a CoD: MW2 legkedveltebb térképeit fogja össze - egyelőre csak Kínában. A bevételi forrást a mikrotranzakciók jelentik, számos tanulságot levonták már a keleti régióban, s könnyen elképzelhető, hogy a játék más országokban is működhetne. Jelen pillanatban még nincs mit bejelenteni.

Várjuk a fejleményeket!

13.
13.
Varhato volt, hogy elobb utobb a legnagyobb szellemi ekeknek is beugrik, hogy ez csak a lehuzasra megy .
11.
11.
Lacek896
Ettől függetlenül nincs miért sajnálni az Activision-t. Van ott pénz dögivel még akkor is ha idén vagy akár jövőre nem lesz rekord eladás.
6.
6.
daenath
Es az se normalis aki egy map-ert vagy uj ruciert ennyit kiperkal, mondva "kiraly vagyok CoD-ban" :P :))))
4.
4.
KeXxX
csak is 2 okból: 30 napot kell várni, és nagyon drágák a dlc-k.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...