Leia hercegnő is játszik a Dishonoredben

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a Family Guyban is elhangzik: a Star Wars után jóformán egyedül Harrison Ford tudott életképes színészi karriert felépíteni, a többiek parkolópályára szorultak. A Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher most például szinkronmunkálatokat a vállalt, a Dishonoredben osztja majd a propagandát.

A Dishonored tálalásában nagy szerepe lesz a megfelelő kvalitású szinkronmunkának. A Bethesda a napokban jelentette be, hogy milyen színészeket szerződtetett a játék karaktereinek eljátszására, továbbá az NBCNews jóvoltából egy rövid videós riportot is megnézhettek az érintettekkel.

A lista szerint Susan Sarandon egy korábbi arisztokrata, Granny Rags bőrébe bújik majd, Brad Dourif egy Piero nevű feltalálót alakít, Carrie Fisher a városi hangosbemondón tolja a propagandát, miközben John Slattery Havelock admirálisnak kölcsönzi a hangját. Legnagyobb örömünkre Michael Madsen is szerepet vállalt a játéknál, ő lesz Daud, a rejtélyes merénylő, míg Chloë Grace Moretz a fiatal Lady Emily, Lena Headey pedig a gondviselője, Calista mögé áll be.

A Dishonored zenéjét Daniel Licht (Dexter) szerezte - a játék október 12-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
The Lone Drow
Daniel Licht? Akkor zseniális és beteg zenéje lesz, már alig várom *-*
11.
11.
Elyas
#10: csodálkozol? ritka jó volt
10.
10.
Dreadlox
Azért Mark Hamill eléggé felkapott lett mint Joker szinkronhangja:D
9.
9.
giga321
Ez egy igazi minőségi munka lesz és igen VÁRÓS és nem város Mr. Depresszió. :)
8.
8.
Thane
#5: Sz@rd le, cserébe kapsz egy baromi jó játékot.
5.
5.
Antihero
Nekem kifejezetten tetszettek a hangok. Susan Sarandon valami eszméletlen beleéléssel volt képes játszani. Szerintem nagyon passzolnak a hangok. Viszont az arcok, a mimikák valami rémesek. Nem egy LA Noirt vártam, de második harry potterben szebben néztek ki az arcok, mint ebben. És az nem ma volt.
2.
2.
wolfwarrior
#1: Szerintem az a kislánynak van a végén ijesztő feje, amúgy várom nagyon.
1.
1.
randall13
Fuh, kb 1 éve Indexen volt valami cikk, hogy az SW szereplőiből mi lett. Ott Carrie Fisherről valami dagadt trollhoz hasonlító kép volt :D

Egyébként milliós hangok ide vagy oda, szerintem tökre nem illenek a karakterek alkatához, főleg az öreg férfié fertelmes. Aki nem mellesleg nő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...