Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
1681318599

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.
1672336711

A Dishonored és az Eximius: Seize the Frontline az Epic mai ajándékai

Az Epic Games fáradhatatlanul pakolja a kínálatába az ideiglenesen ingyenes alkotásokat. A mai nap rendhagyó, ugyanis két játék is beszerezhető, hogy segítsen kicsit felrázni a csendes, két ünnep közötti időszakot.
1665471600

A Bethesda megerősítette: a Deathloop is a Dishonored világában játszódik

A rajongók már sejtették egy ideje, most pedig a Bethesda is megerősítette: a Deathloop és a Dishonored-sorozat közös világon osztozkodik.
1615626000

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.
1610096400

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.
1602077640

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1590748200

Húszéves az Arkane Studios

A Dishonoredöt és a Preyt készítő Arkane Studios húszéves. Ünneplésképp megkapjuk tőlük az első játékukat, és ezzel egy időben egy dokumentumfilm is megjelent róluk, amiben egy el nem készült Half-Life-játékot is láthatunk.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1574420444

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.