Júliusban 230 millióan játszottak a Facebookon

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 8.
  • Biznisz
Link másolása
Egy videószemináriumon Doug Purdy, a Facebook fejlesztési igazgatója bejelentette, hogy 230 millióan nyomultak a közösségi háló játékaival. A fejlesztők termékei tovább növelik az oldal értékét, mivel látszik, hogy a Facebook játékplatformként is megállja a helyét. Szerintetek is?

A Techcrunch videós szemináriumán Doug Purdy kifejtette, hogy a Facebookba integrált játékok abszolút sikernek örvendnek, s az oldal játékplatformként is megállja a helyét. A fejlesztési igazgató elmondta, hogy 230 millió felhasználó játszott valamilyen játékkal az elmúlt 30 napban, nyolcadik a Top 10-ben az az iPhone-alkalmazás, mely a Facebook integrációt teszi lehetővé.

Purdy azt is megjegyezte, hogy a Facebook "elárasztása" és az alkalmazások integrálása a legfontosabb az oldal életében - növeli a hálózat forgalmát és a felhasználói bázist. Akit érdekelnek a Techcrunch tömény számadatai és az előrejelzések, tekintse meg a videót teljes egészében!

Te milyen játékokkal nyomulsz a Facebookon?

13.
13.
SLi
A Marvelessel szoktam játszani ha eszembe jut, de mivel csak alkalmanként nézek rá a facebookra ezért lassan haladok.
11.
11.
KhamÛl
Én én még annak idején mikor nagy Angry Birds őrület volt (nem tudom lehet hogy még most is tart csak nem tudok róla) akkor nagyon sokat játszottam a Rovio játékának Social változatával! Ma már kevésbé vagyok aktív Facebook-on!
10.
10.
KeXxX
#9: ezzel én is így vagyok.
9.
9.
bodortamas1
Én utálom a facebookot szóval semmilyennel.
8.
8.
tabu3x
röviden: semmilyennel...
bővebben: túl hosszú lenne...
7.
7.
Cooper911
#4: A Facebook-nak ahogy jó oldala úgy rossz oldala is van, de eredendően nem a Facebook rombolja a közösségi életet, hanem bizonyos emberek. Olyan mint a dinamit, azért találták ki, hogy könnyebb legyen elbánni a nagy sziklákkal, az emberek mégis fegyverként használták.
6.
6.
Cooper911
Én ezt a Sim City socialt kipróbáltam, nem rossz, de agybajt kaptam, hogy minden második lépésnél feldobottt 10 ismerősömet, hogy küldjek nekik ezt, ajánljak nekik azt stb. Idegesitő.
Egyébként az ilyen Facebookos játékok a flölös idő elutésére jók semmi másra, sokan ezt munka közben nyomják, vagy otthon csak ez megy el a laptopon/tableten/telefonon.

Facebook mint játékplatform, nyihaha. Ha a kétgombos kvarcjáték játék platform akkor oké.
4.
4.
LAZLOW20
Nekem nagyon sok ismerösöm játtsza a Facebook os játekokat mint pl:Car Town,Farmville stb.De nekem herótóm van tölük,es az a legszebb hogy másról beszelni se tudnak,csak arrol hogy milyen csavart küldjenek egymásnak hogy meglegyen a Fagyis Ferrari meghogy meg kell öntözni a virágokat,de meg nem kerdeznek hogy ugyan mi a f---sz törtent veled a heten vagy hogy hogy vagy.A facebook Teljesen relombolja a közössegi eletet.
2.
2.
markoci555
én nem játszottam csak nagyon rég, viszont én még azért regisztráltam hogy játszhassak az egyik játékkal:) nem is nagyon facebookozok
1.
1.
Neo1989
Facebookon semmilyent én a minőségi játékot szeretem úgy mint pl AC, Uncharted , Bioshock . Azért remélem az ipar nem az fb irányába megy majd , mert az gáz lenne .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...