Kulcsemberek távoznak a People Can Flytól

  • Írta: InGen
  • 2012. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Azt hihetnénk, hogy a nyár csendes, minden fejlesztő a parton szürcsöli a sört, és nem azon gondolkoznak, hogy ott hagyják például az Epic Games és a People Can Fly csapatát. Nos, ez nem így van, mert Adrian Chmielarz és két másik bajtársa ezt az időt választotta a dobbantásra.

Mike Capps, az Epic elnöke jelentette be, hogy a People Can Fly kreatív igazgatója, Adrian Chmielarz, valamint Andrzej Poznanski és Michal Kosieradzkiw elhagyta a csapatot. Capps úgy nyilatkozott, a három úriembernek kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy a People Can Fly a semmiből egy olyan tehetséges, és számos embert foglalkoztató stúdió lett, amilyen ma.

Capps arról nem beszélt, hogy a három úriember mihez kezd a jövőben, úgy véli, azt majd ők bejelentik, ha eljött az ideje - azonban az People Can Fly csapata továbbra is teljes lelkesedéssel dolgozik az új Gearsen. Chmielarz Twitteren azt írta, a rajongóknak semmi okuk az aggodalomra, a Gears of War: Judgment remek kezekben van, és fantasztikus játék lesz.

7.
7.
giga321
#6: nyugalom írtam drakecsajnak idő kérdése és meg lesz oldva.
6.
6.
Deadpool
A moderátorokhoz, vagy adminokhoz szólnék. A 4. író L.A. ugyan ezt írta, idézem: PC szar élvezhetetlen. A Gyűrűk mmohoz is. Gondoltam szólok, mielőtt egy vita bontakozna ki, mert van egy érzésem, hogy egy trollal van dolgunk, aki csak veszekedni akarna.
2.
2.
galbalazs87
Azt még érdemes megjegyezni, hogy a három úriember távozása után az Epic Games 'megvásárolta' a People Can Fly-t, így most már 100%-ban az övék.
1.
1.
kicsi_don
persze, hogy nincs gond, de hiszi a piszi .....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...