GC 2012: Online szolgáltatást kap a Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Készül a Resident Evil Call of Duty Elite-je, ha élhetünk ezzel a képzavarral, a Resident Evil.net egy olyan online szolgáltatás lesz, ami egy kalap alatt fogja össze a sorozat egyes epizódjait. Itt összegzik a játékosok statisztikáit, lesznek eventek és feloldható jutalmak is.

Az ingyenes szolgáltatás a Resident Evil 6-tal debütál, a Resident Evil.net folyamatosan vezeti majd a játékos statisztikáit, ezekből ki fog derülni például, hogy általában milyen fegyvereket használunk, és mennyi életerőcsomagot teszünk magunkévá - ráadásul mindezt összehasonlíthatjuk a világ más pontján élő játékosokéval.

A Capcom rendszeresen tart majd közösségi eseményeket, amiért cserébe úgynevezett Resident Evil pontokat gyűjthetünk, hogy azokat végül feloldható tartalmakra, például új kosztümökre vagy felszerelésekre költsük el. A Resident Evil.net becsatornázható a Facebookba és a Twitterbe, PC-re és okostelefonokra is dedikált alkalmazás érhető majd el belőle, ami folyamatosan értesítéseket fog küldeni nekünk.

Nem ússzuk meg, hogy ne kelljen még egy profilt regisztrálnunk, októberben készülődhetünk!

5.
5.
Raatkainen
#4: Elvileg mindhárom platformra egyszerre jelenik meg!
4.
4.
verdasco25
Sziasztok!

Én a felől szeretnék érdeklődni,hogy a resident evil 6. része tuti októberben jön PC-re??
Azért kérdezem mert hivatalos bejelentésről nem olvastam arról,hogy egy időben jönne mind a 3 platformra.

Azt olvastam előbb jön xboxra,ps3-ra és majd utána valamikor Pc-re.
Mi az igazság?? :S
3.
3.
bodortamas1
Csak jelenne már meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
azazel
Nekem kimondhatatlanul elegem van ebböl hogy mindíg el kell baszni a játékokat ezzel a "tőőcsed le a netről" bazmeg már nem lehet teljes játékot kapni mert a 20%-át le kell tölteni!!!!!!!!!!!!!! phu.......szakadna meg ez az internet világ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...