GC 2012: Multizunk az új Need for Speedben

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomra multiplayer trailer jutott a Need for Speed: Most Wantedből, ezen felül az Electronic Arts bejelentette: a CloudCompete fícsör segítségével platformtól függetlenül gyűjthetjük, erősíthetjük a reputációnkat a játék online részében. Tartsátok az iramot, és csekkoljátok!

Megint a Criterion hozza a Need for Speed sorozatba az igazi online finomságokat, a Need for Speed: Most Wantedben debütáló CloudCompete lehetővé teszi, hogy bármely platformon is legyünk, a reputációnk egy profil alatt adódjon össze. Ez azt jelenti, hogy otthon serényen versenyezhetünk, majd ha munkába vagy iskolába menet Vitán vagy okostelefonon folytatjuk a játékot, a megszerzett pontok hozzácsapódnak a korábbi eredményeinkhez.

A játékról a Gamescomon egy multiplayer trailer látott napvilágot, csekkoljátok!

18.
18.
Richi12
ezzel csak az a baj ha offline vagy akkor hiába nyomod a chalanget nem adódik semmi a profilodhoz belőle és azér valljuk be h hiába van a vitán 3g nem nagyon használják mer rohadt drága és wifi sincs minden bokorba
17.
17.
Bandee0817
16.
16.
alexcargooo
ehh...jólvan most elfelejtem hogy ennek az a neve hogy Most Wanted...oké...ez nem tűnik rossznak! sőt!mivel oda vagyok a törős,zúzós autós játékokért bejön többnyire
15.
15.
dvs00
#1: Ez a CSI New York főcimzenéje többek között. A The Who szerzeménye - Baba O'Riley
14.
14.
dvs00
Nemtudom, hogy ki a fészkes fenét érdekel a multi mikor az NFS-nél mindig is a Single volt a fő szempont, nem volt olyan NFS amiben akár egy darab multis versenyt nyomtam volna le (!). Végigjátszottam szépen és kapta az uninstallt, persze a számomra kedvesebb epizódokkal tovább elvoltam azzal hogy a bónusz verdákat megszerezzem + a challange-ek. (U2, Carbon, MW,) Nagyon fogok örülni megint hogy ha egy hulladék single-t kapunk mert ezek a hasztalan Autologot preferálják.

PS:

Minek kellett beletenni a játékba azt a bűnronda autót (?) amit egy évtizeddel ezelőtt coca colás kupakokkal lehetett nyerni?
13.
13.
FDani19
Végre egy nem DnB-s trailer :D Elég jól néz ki.
12.
12.
Game Fan
#4: Tudtam én hogy valahonnan ismerős. Köszi szépen :D
11.
11.
headhunter86
10.
10.
azureknight0715
A trailer szerintem nagyon jó. Ha nem láttam volna már belőle gameplayt akkor jó játéknak titulálnám, de mivel már láttam így továbbra is SZAAR!
9.
9.
Dízel
A Criterion teljesen szétb.ssza a NFS sorozatot! Az egyéb játékaikkal nincs probléma, sőt! de azért ez NFS... olyan Blur/Grid/Bournout keverék az egész hogy már egy cseppnyi nfs varázs nem maradt benne.
Olyan a hangulata hogy = "leülök a székbe, száguldozok pár kört aztan foglalkozok valami érdekesebbel."
8.
8.
Hardy
Egyáltalán nem fog meg a MW névvel felruházott új game... Réginek volt egy olyan hangulata, hogy hihetetlen, vonzott a feketelista, hogy a sok kisköcsögöt megalázzam rajta. Most nem tudom, hova tegyem ezt a videót... Mint ha a New York-i helyszínelők zenéjével ellátott Re-Volt gameplayt néztem volna... Mindegy kíváncsian várom mi lesz a vége, remélem nem fogok akkorát csalódni mint a Maffia 2-nél.
7.
7.
Jinbobo
Jee! Lesz Lamborghini countach!!!!! ezek szerint a veterán autók is helyet kaptak!
Szerintem nagyon jó lesz ez a nfs! Ezt a részt már az online és az autolog funkció fogja uralni. Vagyis, aki illegálisan jut hozzá nem tud a főbb részeivel játszani! Ez így korrekt.
6.
6.
shatterhand
Az egész NFS-ből ezt a "verjem meg haverom idejét" pont nem érdekel. Ezt leszámítva ütős kis helyszín volt.
5.
5.
fészpalm
A trailer szerintem nem lett "ütős", ennek ellenére továbbra is nagyon várom.
4.
4.
mysterion
#1: Ez a "The Who" nevű együttes egyik számának feldolgozása, amely egyébként a New York-i helyszínelők főcímzenéje is.
Eredeti:

http://www.youtube.com/watch?v=h_dkk7-kEyI
3.
3.
giga321
Hát ha nem tudnám hogy ez most wanted akkor azt mondanám valami teljesen új autós cím.
1.
1.
Game Fan
Óó milyen klassz a zene alatta. Valaki megtudná mondani a címét?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...