GC 2012: Még több Need for Speed: Most Wanted

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
Foglalkozzunk még egy kicsit a Need for Speed: Most Wanteddel, mert van miért! Egyfelől megkaptuk a tegnapi konferencián játszott demó felvételét néhány új kép társaságában, no meg az Electronic Arts is elhintette a Sony-hívők legnagyobb örömére, hogy talán ők is részt vennének a Cross Buy akcióban.

A Need for Speed: Most Wanted is beállhat a Cross Buy akció mögé: ezt az Electronic Arts illetékese nyilatkozta, a szóvivő szerint fontolóra veszik a lehetőséget, de egyelőre bejelentéssel nem szolgálhatnak ez ügyben.

A Cross Buy lényege, mint tegnap kiderült, hogy bizonyos PlayStation-játékokat, amik PS3-ra és Vitára is elérhetők lesznek, elegendő egy platformon megvásárolni, utána a testvérverzió ajándékba jár mellé. Bár mindez remek hír a játékosoknak, mindez akkor lenne igazán ütős akció, ha a külsős címekre is vonatkozna, így mindenképpen fontos előrelépés lenne, ha az EA is beállna a Sony mögé - a Most Wanted CloudCompete fícsöre talán még indokolná is ezt!

A hír mellé érkezett négy darab screenshot a játékból, továbbá a tegnapi konferencián végigjátszott demó felvétele is befutott. Köszi, Diego1994!

30.
30.
gegisz13
Nekem tetszik A Criterionnál értik a dolgukat csak ne legyen csaló az AI. Attól félek, hogy meghaladja majd a Grid 2 látványvilágát.
29.
29.
bcrics
https://www.youtube.com/watch?v=e_XUDY9SjI4
https://www.youtube.com/watch?v=i-1SCBazbJw&feature=related
28.
28.
Menyus
#26: Trollválasz:
"azt én sem tudom hogy hol hallni dubstepet...de viszont elég ratyi dubstep zenét lehet hallani benne"
Átgondoltad te rendesen ezt a mondatot... ? :D Amúgy meg mi az Isten szólna más 3:00-tól... szimfonikus zenekar?!
27.
27.
shatterhand
#21: Az EA nem fejlesztő,hanem kiadó. Criterion aki most épp fejleszti ezt.
26.
26.
alexcargooo
#25: azt én sem tudom hogy hol hallni dubstepet...de viszont elég ratyi dubstep zenét lehet hallani benne
25.
25.
Bandee0817
#1: hol hallsz ebben te dubstepet??? O.o
24.
24.
mrxten
nem lesz ez rossz
az előző két részt magasan veri
21.
21.
DevilGamer
Én azt olvastam az egyik magazinban hogy ez az új nfs:mw más kezét fogja, tehát ezt már nem az ea fejleszti úgymond ez is egy reboot lesz
20.
20.
alexcargooo
végre egy normális gameplay...így jobban el tudom képzelni hogy ezzel játszak
19.
19.
Dreadlox
#13: don't care fáradt vok a nyelvtani hülyeségekhez
18.
18.
sherex
és persze hogy ilyenkor már nincsen ps3-mam de mind1
17.
17.
drat576
továbbra is érdekel mint minden NFS, de azért egyelőre hűvösen kezelem, nem szeretnék nagyot csalódni (megint)...ebből még bármi lehet, meglátjuk..
16.
16.
Jinbobo
#15: Ha belső nézetre vágysz, ott a GT vagy a Forza. De a Nfs közül is említhető a Shift1-2. Nem kell ezt a nézetet minden autós játékba beletenni.
Egyébként jó a video. Ez eddig a legjobb! Kicsit Hot pursuitos feelingje van.Olyan mintha a Hot pursuit és a Burnout közösült volna, és a MW2 lenne az eredmény:)
15.
15.
Richi12
#10: szerintem jobb mint mikor a fele képernyőt kitakarja h ki hányadik mennyire van lemaradva meg annyira lényegtelen információk tömkelege amik még a versenypályás versenyzésnél is aligha érdekelnek bárkit is nemhogy egy utcai versenyzésnél
szerintem ez még mindig jobb megoldás de az lenne az igazi ha teljesen el lehetne tüntetni
én leginkább az sajnálom h ebbe se lesz belső nézet
a grid 2 is elszomorított ezen a téren mert szerintem azzal jönne át az igazi élmény persze nem reális, csöppet sem de legalább hasonlít a valódi vezetésre és akkor éled bele magad
14.
14.
KeXxX
és hol marad az időlassítás?
13.
13.
shatterhand
#12: OFF
hadd az 2d-vel
egy d-vel az a sereg
12.
12.
Dreadlox
jó ötlet mondjuk, had kapja már meg az ember ha már a szinte ugyan azt használó hordozható verzióját is megvette a konzolnak 60k-ért:D
10.
10.
Hardy
#1: Ez a hátsólámpás kiírás tényleg baromi zavaró :| De idáig egyértelműen ez a legértelmesebb videó ami erről a játékról szólt. :)
9.
9.
shatterhand
#1: Az talán kikapcsolható (általában van ilyen HUD variálás az EA-nál).
Custom zene viszont tuti lesz. HP-nál és SSX-nél is sajátot raktam alá.
7.
7.
Most hallom eloszor, hogy a Most Wanted beallhat a cross-buy sorba. Remek hir, remelem, az EA kicsit megerolteti magat. Vita-ra mindenkepp meglesz, es 360-ra is. Eddig csak gondolkodtam a PS3-om, a cross-playtol tettem fuggove, de a cross-buyal az megoldodhat :) A CloudComplete is jol hangzik, kivancsi leszek az implementalasra.
6.
6.
fészpalm
A tegnapi szar trailer után végre mutattak valami jót is. Továbbra is kell.
5.
5.
Drought
Egyik videón tetszik másikon nem tetszik....hát majd kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...