GC 2012: Képeken a Company of Heroes 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 18.
  • Képek
Link másolása
A THQ még mindig szűkmarkúan méri a Company of Heroes folytatásával kapcsolatos előzeteseket, így a Gamescom apropóján is néhány screenshottal kell beérnünk. Persze mit bánjuk mi, ha egyszer a képek is olyan látványt vetítenek elénk, hogy letesszük tőle a hajunkat?

A Company of Heroes 2 screenshotjain jól látszik a beépített időjárásrendszer áldásos hatása, ami nem csak az egyik leglátványosabb valós idejű stratégiává varázsolja a játékot, de ráadásként még a játékmenetet is bonyolítja - szélsőséges esetben például a katonáink is megfagyhatnak a kutyahidegben! A Company of Heroes 2 a jövő elején jelenik meg PC-re.

14.
14.
Seaxa
Az lenne szép még, ha egyből nem kerülne a te színeidbe az ellenséges tank típus. Mert most komolyan ha egy Szibériából a frontra küldött gyalogos szakasszal szembe jön egy frissen a fronton zsákmányolt T-34-es, kb letarolhatná minimum a fél szakaszt mire rájönnének, hogy Josif, gáz van ! :D
13.
13.
Régen a Cuban Missile Crisis-ben ha orosszal szereztel egy német tankot akkor onnantól kezdve a katonad rögtön megtanult németül, mert úgy beszélt a "tank" ahogy a frakció aki hasznalta. Na az volt teljesen unrelistic :-)
12.
12.
Quent1n
#10: Hát igen ez a gáz része a dolognak, nem túl realisztikus :D
11.
11.
Seaxa
#10: Tessék egy németek által zsákmányolt KV fotója:
http://crowland.uw.hu/images/haboru/kv-2_02.jpg

Amúgy persze, igazad van, azonnal nem tudná különleges képzés nélkül kezelni, de van alapja az elképzelésüknek. Kellene valami (kitanulási) idő büntetés a zsákmányolás és a harcba állítás között, de annak egy pörgős RTS-ben nem lenne sok értelme :)
10.
10.
Cooper911
#4: Ez a tank "ellopás" is milyen hülyeség már. Képzeld el Jürgent a német PzIV sofőrt aki hónapokig tanulta a PzIV kezelését, bemászik egy KV-ba és látja a "
Главный выключатель" feliratot és egyből vágja mi az és úgy megy vele mint a gép.... persze.
9.
9.
Quent1n
#3: Tudná őket bannolni csak leszarják 0 support van. Ha 15 map/egyéb hackes embert nem jelentettem meg egy tonna drophackest akkor egyet sem. Drophackel másik probléma,hogy egy sima áramszünet esetén is beüthet.


Ótvar: A tankos dolog nekem tetszik HA okosan oldják meg.
8.
8.
randall13
#5: Nekem ezek a klasszikus RTS-ek nem jönnek be, túl kiszámíthatóak.
6.
6.
Cuppak
Legjobb stratégia játék! :)
5.
5.
Lorthirash
A StarCraft II a legjobb MUltira én maradok StarCraft 2 nél mert qrva jó grafikailag is látványos
4.
4.
Ótvar
#2: "át akarják alakítani a látórendszert" ez engem is zavar hogy őszinte legyek. Még az is hogy a tankokból ki be lehet majd szálni, ellopni meg ilyenek, ezzel túlbonyolítják. Egyszerűen 3 csapat gyalogossal megválthatod a világot ha jól nyomod.
3.
3.
joshfeed
#2 Quent1nnek igaza van, de még hozzátenném a kábelkihúzós Drophack dolgot ami teljesen meglövi a hangulatot. Miért nem tudja a Relic bannolni az ilyen idiótákat ?! Amúgy főkedvenc a game a mai napig is, ha összejön egy jó meccs :)
2.
2.
Quent1n
Szép-szép de normális online rendszer/support nélkül kutyafasza lesz. Épp tegnap néztem játék közbe, hogy megvettem a Tales of Valort az imba egységek és az új játékmódok miatt és mára gyakorlatilag értéktelen. Az új játékmódokba van 2-1-1 official map (a letölthetőek nem érdekelnek, mert azokkal szinte lehetetlen játszótársat találni), az új unitok meg először túl erősek voltak most meg túl gyengék. Kidobott pénz volt. Az online rendszer meg a több profil miatt tele van smurfökkel, sok a csaló és maga a rendszer is rettenetesen ingatag a P2P miatt.

Én várom a második részt de őszintén pont leszarom, hogy megfagynak e a katonák. :) Grafikailag az első rész is megállja a helyét szerintem hozzá se kéne nyúlniuk. Jobban zavar, hogy át akarják alakítani a látórendszert és hogy nem beszélnek az igazán fontos dolgokról. Például, hogy milyen útvonal keresési rendszert dolgoznak ki, hogy az egységek ne csak az utakon tudjanak valamelyest értelmesen közlekedni. Vagy, hogy mennyire csökkentik a random dolgokat (arty becsapódás, csipa mellélövések, fel nem robbanó sticky stb.).

Szóval én örülök, hogy az állam leesik majd a grafikától, de a játékélményt nem ez fogja meghatározni, viszont egyelőre szinte csak erről szól a nóta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...