GC 2012: Zárt ajtók mögött a Beyond: Two Souls

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A Quantic Dream zárt ajtók mögött mutatta be a Beyond: Two Souls új felvételét, de az internetnek hála egy hosszú sorban állást sikerült megspórolnunk. Az interaktív film - ahogy sejteni lehetett - ismét lélegzetelállító pillanatokat tartogat a lélektani thrillerek rajongóinak.

Maga a játék designere, David Cage kommentálja a látottakat. A Beyond: Two Souls megdöbbentően részletes animációkkal operál, a főszereplők fizimiskáját valós színészek kölcsönzik, a történet pedig hosszú idő elteltével is emlékezetes marad. Ugyanezt a felvételt vetítették le a múlt héten Kölnben a szerencsés újságíróknak.

8.
8.
Nebuloid
Quantic-ék szeretik használni az analog karokat, meg a QTE-et ahogy látható is, de mondjuk én a megszállásnál kicsit nagyobb mozgásteret el tudnám viselni, de akkor meg megszállnád a snipert pl és azzal leölnél mindenkit. Eddig ez meg a Last of Us elsönapos vételnek tűnik.
7.
7.
Yagami Light
#4: Pontosítok akkor. Én általánosságban viszonyítottam más játékokhoz. Vannak a szalagon gyártott bunyós, mászkálós, lövöldözős játékok, de nem emlékszem arra, hogy lett volna olyan játék, amiben szellemként mehettünk volna. Ha jól kivettem, akkor mi valami Poltergeist féle jelenséget alakítunk a játékban és a csajt kell védeni és támogatni a továbbjutásban. Eddig nekem ez jött le.
6.
6.
Csabee86
#5: Én úgy tudom, hogy eddig 3 játékuk jelent meg: Heavy Rain, Fafrenheit és az Omikron. Az Omikron volt az első játékuk és PC-re valamint DreamCastra jelent meg.
5.
5.
Vopesz
#4: Az lehet, gondolom arra célzott, hogy a cég eddigi két játéka eléggé hasonlított egymásra játékmenet tekintetében. Mondjuk szerintem ez sem lesz nagyon különb.
Amúgy ez a demo most nem tetszett nekem.
4.
4.
Yanez
#2: Mertek újitani a játékmenet terén?Ez nem folytatás ember.
2.
2.
Yagami Light
Ez kurva jó lesz! Minőségi cucc és ráadásul mertek újítani a játékmenet terén. Ez eddig nagyon tetszik.
1.
1.
Cuppak
Csak nekem jön be 21mp-s lotr videó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...