Bemutatkozik a State of Decay

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Undead Labs végre lerántotta a leplet az eddig Class3 munkacímen futó alkotásáról. Az anyag vérbeli zombis címnek ígérkezik: nyitott világban járunk, amit elleptek az élőholtak. Feladatunk a túlélés, bázisunk építése. Akció lesz dögivel, valamint autókázhatunk is. Lásd a képeket és a trailert!

Ember legyen a talpán aki követni tudja a nyílt világú túlélőhorrorok áradatát: a Dead Islanddel felkavart állóvízbe csobban a DayZ és a The War Z is, most pedig itt az újabb trónkövetelő, a PC-re és Xbox Live Arcade-re érkező State of Decay. Igaz, ezt a címet már tavaly bejelentette az Undead Labs, de zombis mivoltán kívül csupán egy munkacímre tudtunk hivatkozni. A Class3-at takarja eme alkotás, amely kitapossa az ösvényt a később érkező Class4 MMORPG-nek.


A State of Decay alaphelyzete nem egy nagy durranás: egy tragédia következtében a Földet elözönlötték a zombik - egy nyitott világban járunk, s minden eszközzel a túlélésre kell hajtanunk. Több játszható karaktert irányíthatunk, akik különböző képességekkel rendelkeznek. A játékmenet során nemcsak az akción lesz a hangsúly, hanem az autókázáson, a bázisépítésen, valamint az összehangolt raidszerű támadásokon is.

Az első látnivalók mindenesetre meggyőzőre sikeredtek, de nincs szó a pontos megjelenésről egyelőre.

18.
18.
Moldren
Én már nem csodálkozok a kommenteken. :magyarok: :)
13.
13.
crytek
Vérbeli gagyinak tűnik!
12.
12.
markoci555
a képek és videók alapján az egész jónak tűnik, de a mozgásuk olyan... nem tudom hogy mondjam akadós vagy mi, szóval nem érezteti a valóságot meg ilyenek, főleg ajtóbetörésnél és amikor az autó ugraszt, akkor nagyon látszik miről beszélek
11.
11.
sebtapasz
szerintem fasza! :D A dead island-al kapcsolatban pedig, nekem csak annyi nem tetszett benne, hogy fps-volt...ez meg tps szóóóval bejövős!
10.
10.
Bré
Számomra ez nagyon gyér:S nekem olyan játékot adnak ami legalább a Dead Island szintjét eléri... az az után lévő szint meg már a valódi zombi apokalipszis... :D
9.
9.
wolfwarrior
#3: Mi gond van a fizikával, láttam egy fejlesztői videót amiben egy kerek fel lógatott tábla volt a készítő kilőtte a köteleket és a tábla le esett és le gurult a domboldalt.
8.
8.
DevilGamer
Nekem bejön, hogy egyedi képességek és bázisépités is lesz benne, de nekem egy Resident evil és egy Red Dead Redemption zombis verzió összpárosításnak tűnik.
7.
7.
DON GONDOCS
Nem rossz, arcade címnek tökéletes, hozza az elvárható szintet.
5.
5.
Game Fan
Khm.. Talán a videó végén nézzétek már, hogy ott ragyog az xbox live ARCADE. Khm..
4.
4.
Jake Holden
Mi az hogy nem fosbite enginel megy így full grafikán fog futni. Az meg hogy megint zombikat kell ölni még nem unalmas legalábbis úgy tűnik elvégre micsoda élvezet olyanokat agyonverni akiknek a legnagyobb képessége a futás és harapás estleg egy kis ütés. Bár lehet hogy csak én vagyok így vele a világon hogy unom már az ilyen gameket,
3.
3.
shooter1234
#2: Sztem a fizikával is vannak gondok.
De hol van az még...... :)
2.
2.
Zombiekiller6
szerintem nem valami szép
de 2009-ben jó lenne
1.
1.
mrxten
nem tűnik rossznak
majd kiderül mi lesz belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...