State of Decay PC, X360

A Class 3 kódnéven futó zombis játék nyitott világgal kecseget, egyenesen az Undead Labs boszorkánykonyhájából. Megjelenés XBLA-en.

Komoly gondok vannak az Undead Labs csapatánál

A Kotaku beszámolója szerint meglehetősen komoly problémák vannak a State of Decay-sorozatot készítő stúdió, az Undead Labs munkahelyi körülményeivel, ahol jellemző a diszkrimináció és a túlórázás.

Új stúdiót nyit az Undead Labs

Megnyitja második stúdióját a State of Decay fejlesztőcsapata. Az Undead Labs New Orleans-i kirendeltsége ráadásul nem csak játékkészítőként, de fejlesztői oktatóközpontként is funkcionál majd.

State of Decay - hamarosan dobozos változatban is

A Nordic Games tájékoztatása szerint augusztusban dobozos változat formájában is beszerezhető lesz az eddig csak digitálisanmegjelent State of Decay. A bejelentés csak a PC-s változatot érinti.

E3 2016: A State of Decay is folytatást kap?

A legfrissebb pletykák szerint a Microsoft E3-as konferenciáján nem csak az új Dead Rising, de az új State of Decay-folytatás is bemutatkozik. Igaz, erre még annyi bizonyíték sincs, mint Frank West visszatérésére.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

Traileren a felújított State of Decay

Tavasz közepén jelenik meg PC-re és Xbox One-ra a kibővített és újrakevert State of Decay, mely az elképesztően találó Year-One Survival Edition alcímet kapta. Közel kétperces előzetes érkezett belőle.

Napi WTF: Falloszok a State of Decayben

A nyitott világú zombis cím fejlesztése során az Undead Labs kisebb csapatokat bízott meg a textúrák elkészítésével, ám egy vicces kedvű vállalkozó férfi nemi szerveket rejtett el a játékban.

Megjelenési dátumot kapott három MS-játék

A Microsoft bejelentette, hogy a tavaszi szezont olyan exkluzív címekkel képzeli el, mint az Ori and the Blind Forest, a State of Decay's Year One Survival Edition vagy a hullámvasutas őrület, a Screamride.

Kétmillió példánynál jár a State of Decay

Az Undead Labsnek jó oka van ünnepelni: a nyitott világú zombis címük PC-s és Xbox 360-as verziójából együttesen kétmillió eladott példány talált gazdára. Az ünneplés keretében különféle meglepetésekre számíthatunk.

Xbox One-változatot kap a State of Decay

Újabb "régi-új" játékot kapnak a next-gen konzoltulajok. Ezúttal az Xbox One-osok örülhetnek, hiszen a PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért State of Decay érkezik a konzolra.