Elérhető a Madden NFL 13 és az NHL 13 demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Két legyet üthetnek egy csapásra a sportjátékok szerelmesei, elvégre a napokban felkerült a digitális piacterekre az amerikai focis és jégkorongos szimulátor következő darabjainak kipróbálható verziói. Most végre kiderül, miért is egyeduralkodó az EA Sports ezekben a műfajokban.

Útnak indult a Madden NFL 13 és az NHL 13 demója Xbox Live-on és PlayStation Networkön. Ha elég késztetést érzel magadban ahhoz, hogy a labdát vagy a korongot hajkurászd, itt az alkalom! Ha az idei újításokat első kézből szeretnéd kipróbálni, csatlakozz fel a konzolodnak megfelelő hálózatra!

A Madden NFL demójában a New York Giants és a San Francisco 49ers csap össze vadiúj Nike mezében, illetve egy másik mérkőzés is vár rád a Seattle Seahawks vs. Washington Redskins színeiben. A játékmenet főbb újdonságai a Total Control Passing és Ball Hawk, valamint az Infinity Engine tartoznak.

Az NHL 13 próbaverziójában szintén finomodott a fizika, az EA Sports még egy lépést tett a valósághűség felé. Egy gyors meccset zongorázhatunk végig a Los Angeles Kings vagy a New Jersey Devils csapatát választva.


5.
5.
MrZombieEater
#2: Én megértem, hogy nem adják ki. Nem sok ember venné meg ezt is meg az xbox kontrollert hozzá.
4.
4.
FrostsoulHD
lassan NFL szezon is kezdődik! :D go Pats!! :D
2.
2.
sikwitit
Csak tudnám, hogy miért nem jelenik meg PC -n a gamma.
1.
1.
simon 555
Lehet idén be kellene szereznem egy sportjátékot.
FIFA-t biztos nem veszek mert a focit már rohadtul unom.Vagy NHL vagy NFL lesz.
Lesz majd róluk teszt az oldalon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...