NHL 13 PS3, X360

Idén is lesz NHL-játék, az NHL 13 szeptemberben jelent meg.
Típus: Hoki, Sport

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

Az EA-nél már a digitális eladás a menő

A kiadóóriás közzétette az első negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a digitális bevételek immáron meghaladták a dobozos játékokból befolyt összeget. Legnagyobb partnerük az Apple.

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

NHL 13 - trailer a szezon kezdetére

Jó pár hónap késéssel startolt el az aktuális NHL-szezon a tengerentúlon, miután a játékosok szövetsége és a csapattulajdonosok megegyeztek a piszkos anyagiakról. Ennek örömére friss NHL 13-előzetessel szolgálhatunk.

NHL 13 teszt

Az idei NHL-szezon sorsa kilátástalan, nagyon úgy néz ki, hogy csupán interaktív formában élvezhetjük az észak-amerikai profi jégkorongliga hűsítő mérkőzéseit. Az EA Canada nem titkolt szándéka ugyanaz, mint tavaly: új szintre emelni a videojáték hitelességét. Az ismerős traktusok esetünkben nem olyan tiszták és élesek.

Befutott az NHL 13 launch trailere

A jégkorong szerelmesei örülhetnek, elvégre holnap érkezik az NHL 13. Ha már az észak-amerikai ligát nem közvetítik kishazánkban, legalább annyi vigaszunk legyen, hogy virtuális formában hódolunk a profi hokinak. A megjelenés mellé csatolt videó tényleg jégre tesz bennünket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.

Megújul az EA Sports-féle Season Pass

Ha az idei évben sportjátékok vásárlásán töröd a buksidat, előbb-utóbb belefutsz különböző letölthető tartalmakba. Az EA Sports jó szokásához híven ismét számos DLC-t kínál olyan címekhez, mint a Madden NFL 13, a FIFA 13 vagy éppen a Tiger Woods 13 - Season Pass-szel bebiztosíthatod magadat!

NHL 13 - a sushi kanadai változata

Tény, hogy a jégkorong nem olyan közkedvelt sportág a világon, mint mondjuk a foci - az EA Sports szerint ez a mi játékunk lesz. A világ népességének 85 százaléka azt sem tudja, hogy mi fán terem a hoki. Az NHL 13 legújabb trailerében maguk a játékosok nyitják fel a szemünket.

Elérhető a Madden NFL 13 és az NHL 13 demója

Két legyet üthetnek egy csapásra a sportjátékok szerelmesei, elvégre a napokban felkerült a digitális piacterekre az amerikai focis és jégkorongos szimulátor következő darabjainak kipróbálható verziói. Most végre kiderül, miért is egyeduralkodó az EA Sports ezekben a műfajokban.