Noir móddal bővül a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar Games bejelentette, hogy ingyenes DLC érkezik a Max Payne 3-hoz a jövő héten. A Disorganised Crime Packben lehetőségünk lesz fekete-fehérben végigtolni a kampányt - olyan érzésünk lesz, mintha egy depressziós, noir filmben lennénk. Emellett a multiplayer is kiegészül.

A Disorganised Crime Packet, a jövő héten, azaz augusztus 28-án tölthetjük le - teljesen ingyenesen. Kapunk egy új többjátékos térképet Hoboken Rooftops néven, de az arcade mulatságot előnyben részesítők is örülhetnek pár módosítónak a Score Attack játékmódban. Robbanó lövedékekkel és Lone Wolf AI-vel bonyolíthatjuk a receptet, de találunk fejlövésekre optimalizált mókát is.


A DLC legjobb új funkciója a Noire mód, melyben fekete-fehérben nyomhatjuk végig a kampányt, még nagyobb drámaiságot adva Max önmarcangoló utazásának. Hasonló fícsörrel rendelkezett tavaly az LA Noire - ott is bekapcsolható volt a monokróm grafika.

Csekkold a friss képeket!

18.
18.
metercsiken
#17: Ott a pont!
Igazad van f.sz voltam, mert csak a főcímet olvastam!
( ember vagyok követek el hibát )

Bocs!


17.
17.
JcGross
#16: Már ide is ilyen retardált emberek járnak mint te? Nem tudsz olvasni? Segítek: "Kapunk egy új többjátékos térképet Hoboken Rooftops néven, de az arcade mulatságot előnyben részesítők is örülhetnek pár módosítónak a Score Attack játékmódban. Robbanó lövedékekkel és Lone Wolf AI-vel bonyolíthatjuk a receptet, de találunk fejlövésekre optimalizált mókát is. " PLUSZ még a fekete fehér opció. Nem értem ha nem olvassátok el a híreket mi a picsának kommenteltek hozzá?!
12.
12.
Gabesz86
#6: Pedig tökéletesen igazad van!
11.
11.
Gabesz86
Attól meg marad Miami vice, full action keveréknek. Amióta megjelent az 1. rész imádtam Max történetét, de tényleg. Ez nem segít azon.
10.
10.
Necreon
#6: Most az a bajod hogy nem content patch-nek hívják? Nem mindegy ha ingyen van? Komolyan ilyen rosszmájú embereket...
6.
6.
metercsiken
Ez komolyan egy DLC !? Hahaha....jót nevettem!
5.
5.
Effecta
Na igen, csak az L.A Noire is rendelkezett egy fekete-fehér display beállítással, és az is szimplán a színek levétele volt.
4.
4.
Cooper911
Poén lenne ha mondjuk a vér megmaradna pirosnak na az lenne darkos :)
3.
3.
csoki0619
#2: Azért ennél sztem komolyabb lesz a dolog!Igaz h ingyenes de meglepődnék ha a Rockstar "egy leveszem a monitoron a színt" minőségű anyagot adna ki noir néven!
2.
2.
Kreto
Leveszem a monitoron a színt és láss csodát minden noir :D
1.
1.
Teuton
Napfény és pálmafák fekete-fehérben?
Nehezemre esik komolyan venni már az elgondolást is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...