Tízperces, kiszivárgott felvételen az NBA Live 13

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Két év után tér vissza idén az NBA Live legújabb fejezete. Az EA Sports vérbeli kosárlabda-szimulátorának kényszerpihenője nem tett jót a frencsájznak, mivel a rivális széria, a Take-Two gyermeke nem várt előnyhöz jutott. Most egy tízperces gameplay felvétel szivárgott ki a legújabb installációból.

Az arcade élményekre koncentráló NBA Jam szép volt és jó is, mégsem érhet fel az autentikusságra törekvő Live-szériával, amely idén ősszel ismét helyet kap az EA Sports palettáján. Az alábbi felvétel még egy pre-alpha állapotot tükröz, de már így is remekül fest. A Miami Heat és az Oklahoma City Thunder összecsapásába kóstolhatunk bele. A kiadó elismerte a felvétel valódiságát, de leszögezte, hogy korántsem tükrözi a végleges változat minőségét.

7.
7.
Nagya
hát ez eléggé alulmarad az NBA2k13-hoz képest....az addig oké hogy ez nem a végleges változat, és még fejlesztés alatt áll, de már csak azért is eléggé feltűnő hogy a mozgás milyen darabos, szakadozó és kötött. 2k NBA játékaiban az embert arra tudod vinni amerre akarod, itt meg olyan mintha az égtájakhoz lenne kötve...
kíváncsi leszek milyen lesz a kész változat!
6.
6.
b.mate
ez vicc? :D jobban járna az ea ha inkább ki sem adná xD
5.
5.
bendikee
4.
4.
elite_hun
hát őőőő eléggé gyenge. és az eléggé alatt azt értem hogy k*rvára
3.
3.
Uhu123
Nekem "csak" az NBA2K11 van meg, de röhögve földpetiporja ezt a... ...valamit.
Az EA próbál mindenhova betörni/visszaférkőzni, de nem nagyon megy.
2.
2.
captain planet
ez jo? nba live 99 volt kb ilyen szinten.
2k13 porig alazza ezt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...