Tízperces, kiszivárgott felvételen az NBA Live 13

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 23.
  • Videó
Két év után tér vissza idén az NBA Live legújabb fejezete. Az EA Sports vérbeli kosárlabda-szimulátorának kényszerpihenője nem tett jót a frencsájznak, mivel a rivális széria, a Take-Two gyermeke nem várt előnyhöz jutott. Most egy tízperces gameplay felvétel szivárgott ki a legújabb installációból.

Az arcade élményekre koncentráló NBA Jam szép volt és jó is, mégsem érhet fel az autentikusságra törekvő Live-szériával, amely idén ősszel ismét helyet kap az EA Sports palettáján. Az alábbi felvétel még egy pre-alpha állapotot tükröz, de már így is remekül fest. A Miami Heat és az Oklahoma City Thunder összecsapásába kóstolhatunk bele. A kiadó elismerte a felvétel valódiságát, de leszögezte, hogy korántsem tükrözi a végleges változat minőségét.

7.
Nagya
hát ez eléggé alulmarad az NBA2k13-hoz képest....az addig oké hogy ez nem a végleges változat, és még fejlesztés alatt áll, de már csak azért is eléggé feltűnő hogy a mozgás milyen darabos, szakadozó és kötött. 2k NBA játékaiban az embert arra tudod vinni amerre akarod, itt meg olyan mintha az égtájakhoz lenne kötve...
kíváncsi leszek milyen lesz a kész változat!
6.
b.mate
ez vicc? :D jobban járna az ea ha inkább ki sem adná xD
4.
elite_hun
hát őőőő eléggé gyenge. és az eléggé alatt azt értem hogy k*rvára
3.
Uhu123
Nekem "csak" az NBA2K11 van meg, de röhögve földpetiporja ezt a... ...valamit.
Az EA próbál mindenhova betörni/visszaférkőzni, de nem nagyon megy.
2.
captain planet
ez jo? nba live 99 volt kb ilyen szinten.
2k13 porig alazza ezt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...