Grand Theft Auto V képzuhatag

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 24.
  • Képek
Link másolása
Megállíthatatlanul beindult a Grand Theft Auto 5 médiadömpingje. A Rockstar Games ígéretéhez híven egy újabb csokor bődületesen ütős screenshotot tett közzé a sikervárományos sandbox címéből. Van itt minden, mint Bécsben: duplaszárnyú repcsi, helikopterek, kapaszkodás a kamion oldalában.

Ezen a héten dőzsölhetnek a GTA rajongók: eddig három hullámban kaptak új képeket a hosszúra nyúlt hallgatás után. A Rockstar letette a nagy esküt, hogy a következő néhány hétben újabb kedvcsinálók érkeznek. De ne szaladjunk ennyire előre! Élvezzük az új képlopatokat!


A rend őrei ismét rengeteg borsot törnek majd az orrunk alá, sok esetben a levegőből szórják az áldást egy helikopterből. Hollywoodi filmekbe illő menekülésnek lehetünk tanúi: egy kamion oldalán csüngve próbál valaki (?) kereket oldani.

Újabb trailerre fáj a fogunk, aminek a végén ott lebeg a hivatalos megjelenési dátum! Olyan nagy kérés?

67.
67.
nukebomb
Gondoltam, hogy beleolvasok a kommentekbe, hogy mennyire nagy a várakozás, esetleg megjelentek-e már a fikázók (szokás szerint), de fentről lefelé indulva kicsit sokkolt, amiket olvastam. Igazából nem is érdekel, hogy jutottatok el a GTA V-től idáig, de kezet szorítanék veletek mindenképp...
65.
65.
Csoki80
#64: Ha rossz indulattal írtál volna úgy sz**nának rá, így viszont indul érted a kommandó, na meg CJ is beverni a szátokat, hogy nem az ő szép világával foglalkoztok!!!
64.
64.
Uhu123
#59: Hmm :)
Nos, szerinted a világ jelenlegi gazdasági állása tökéletes. Nem probléma, hogy a dolgozó embert szarráfingatják, eladósítják, élhetetlenné teszik, miközben egy szűk réteg akkora vagyonnal rendelkezik mint a fél világ összesen. A globális gazdaságot 90 százalékban zsidó származású emberek irányítják. ---> (vond le a következtetést)

Továbbá szerinted az is normális, hogy Izraelnek több mint 200 atombombája van, de sehol nincs elismerve atom-nagyhatalomnak, ráadásul (az államcsőd szélén táncoló) Amerikától évente többmilliárd dollárt kap, úgy, hogy hivatalosan az USA nem adhat pénzt atomfegyverrel rendelkező országnak. Szerinted az sem probléma, hogy az Izraeli "hős" katonák terhes iszlám nőket ölnek meg, mert zavarták őket...

Úgy érzem, hogy a kommentem moderálás áldozata lesz, pedig én csak az igazságot írtam le, mindenféle rosszindulat és csúnya szó nélkül...

További szép estét!
63.
63.
Csoki80
#62: Szerintem ezek nem lopások, bár én az eredeti dolgokat szeretem és veszem is.
Youtubén a teljes filmek általában magán galériákban vannak, amit persze más is megnézhet, az kérdés, hogy meg e van eredetiben minden film én ismerek olyan embert akinek igen. Az sem bűn ha valaki bejön a szobámba és megnéz nálam egy filmet...

Vagy a játékok letöltése sem lopás, van egy rendelés mittomén két milliót kinyomnak lemezre nem lesz nekik 1999999 db ha én egyet letöltök ugyanúgy eladhatja a kétmillát. Ugyanez vonatkozik a zenére is.

Persze én mint CJ odamek egy bótba osz szájbaverem az ipsét hozom a ps3 meg a gta5 oszt shottolom szét a sheriffet meg az agyam is a sok sok jó cuccal :-)


Im The Man in Place,
punch you in the face
62.
62.
Stranger
#60: Ennyi erővel az is lopás, hogy minimalizálják a költségvetést és egy igazából óccsó sz@rt eladnak újonnan még 15k-ért (pl. CoD széria utolsó részei)... Na meg mindenki csak töltögeti a zenét és mégis az ilyen emberek 99%-ának szerintem nincs lelkiismeret furdalása. Vagy nézd már meg a teljes filmeket youtubeon. Én is meglepődtem, 1 hét alatt 50ezres nézettség, stb. Nem kell itt az okoskodás. Itt mindenki lop, csal, hazudik...
61.
61.
TheNovaqt
#60: Mert te még soha életeben nem töltöttel le semmit az internetről.. nem kell a kamu duma.
60.
60.
Bobby Kotick
#56: Miért vagy büszke arra, hogy lopsz? Hiába relativizálod a tetted, hogy megnyugtasd a lelkiismereted attól még ugyanúgy tolvaj maradsz. Ha kínai cipőt lopsz az AsiaCenterből az ugyanolyan lenézendő dolog és bűncselekmény mintha egy 30 rugós Air Jordant nyúlnál le egy Nike márkaboltból.
59.
59.
Bobby Kotick
#55: a zsidók miatt vagy sikertelen és frusztrált ugye? Ilyenkor amikor zsidózol ugye be van lilulva fejed és ökölbe szorult kézzel vered a melled a gárdista mellényben?
A csúnya gonosz zsidók tehetnek mindenről, szegény magyarokat le akarják igázni, hát persze...
58.
58.
kopic
#54: Bobby Kotickost játszik mind a két gyerek:D
57.
57.
drat576
#56: a CoD 1 zseniális volt (+ a UO), a 2 jó volt, a 4 nem volt rossz....nah de azóta hogy mit művelnek.. *facepalm*
56.
56.
TheNovaqt
#52: Hát ez elég zsidó hozzá állás.. nem véletlen utálják őket :D
Én pl soha nem fizetnék COD-ért.. inkább letöltöm..
A minőségi játékokért kell fizetni.. skyrim, ac, mass effect, gta.. etc nem azért a szennyért :)
55.
55.
dvs00
#49: Talán az hogy egy mocskos szemét vörös zsidó.
54.
54.
Uhu123
#52: Hehe. Gyorsan kiutáltatod magad innen...
53.
53.
Csoki80
úúúú milyen képek, ps4 hez a sok vaksi majd még vegyen udtv-t is.

ha ps2 re jönne akkor is kellene, bár pc kár kiadni, a nagyja gamer, majd úgyis csak fikáz, aki meg nem az meg letölti. A gta egy feeling nem pedig techdemo jó lenne, ha végre megtanulnátok. "Does The Pope Shit in The Woods?"
52.
52.
Bobby Kotick
#50: Megmondtam, akinek drágák a játékok az ne játsszon hanem dolgozzon. Ilyen nagyon egyszerű ez.
A CoD 3 az első 5 nap 775 M dollár bevételt hozott, ezek után nem csoda ha kivan röhögve aki ez alatt teljesít. Ahogy a mottó szól: "too much money, ain't enough money"
50.
50.
guitarlord
#49: Csak annyi, hogy pl. eszerint az ember szerint a 70-80 fontos(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ár normális a játékért és akinek a vezénylete alatt a Raven Software gyakorlatilag elpusztult, mert semmi PR-t nem kaptak és (többek közt ezért, meg mert az Activisionnél Mindenki csak CoD-ot fejleszt....) a játékaik elbuktak, a Radical Entertainment (Prototype széria pl.) ugyanerre a sorsra jutott......mert Bobby Kotick számára a 2 milliós eladás nem siker, mert a CoD 20-30 millió példányszámban kel el, így ami ezt nem üti meg az kuka és még sorolhatnám mi a probléma ezzel az "Úriemberrel"!
49.
49.
Problem?
#48: Mi a probléma vele?
48.
48.
Doc.
#47: A kommentedet elnézve, remek felhasználónevet választottál.
47.
47.
Bobby Kotick
A képeket elnézve ennek elég lesz a gyengébbik PC-m szerencsére. Nem szeretek munka eszközön játszani.
46.
46.
kopic
#41: Meg azért üldözik Győzikét, mert nem fizette ki a méregdrága autót:D
44.
44.
Elegost
#41: Kinect vagy headset támogatással jön a játék és Pitbull duettet akar veled és előle menekülsz. Ez a sztori. Akkor nem is főszereplő hanem főellenség
43.
43.
benjo6
na fasza megint fejleszthetem a gépemet.DD
42.
42.
kopic
Meg az első 3 képet nézve lehet, hogy ismét egy néger lesz a főszereplő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...