Jövő héten rajtol a Final Fantasy Dimensions

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő héttől végre iOS-en és Androidon is elérhetővé válik a Final Fantasy Dimensions. Az epizodikus formában érkező Final Fantasy Japánban már bemutatkozott, most rajtunk a sor, hogy ítéletet mondjunk felette! Nem mellesleg a prológus ingyenes lesz, bárki tehet vele egy próbát!

A Final Fantasy Dimensions két éve mutatkozott be Japánban; a mobileszközökre fejlesztett Final Fantasyért a Matrix Software felel, de a produceri és a kiadói teendőket természetesen a Square Enix vállalta.


A játék kétdimenziós grafikával és a jól ismert játékmenettel várja a rajongókat, ezen felül érdemes tudni, hogy a Final Fantasy V-ben látott Job Change System itt is visszatér, és az Active Time Battle harcrendszer egy átalakított verzióját kapjuk majd.

A játék a jövő héten, augusztus 31-én rajtol el iOS-en és Androidon, a címet felvezető prológust mindenki ingyen töltheti majd le! Utána az első epizód 2,39 euróba, a következő három rész pedig 7,99 euróba fáj majd - ha úgy tetszik, egyben is megvásárolhatjuk a sorozatot, így 22,99 eurót kell leszurkolnunk az anyagért.

7.
7.
Naridar
Lehet hogy a prológus ingyenes lesz, de maga a játék már 23 euro ~ 6000 Ft. Apró megjegyzés, hogy ebből a pénzből PSN-ről letölthető a Final Fantasy 7, 8 ÉS 9, vagy GBA-ra megvehető a 4, 5 és 6. Nincs benne akkora technikai újítás hogy ennyit érjen, mivel grafikailag kb. a PSP-s portok szintjén van. Játékidő pedig kb. 25 óra. Több, mint a legtöbb iOS és Android játék, de mennyivel drágább is - ezeket a platformokat egész egyszerűen nem erre találták ki.
5.
5.
AzRaeL
#4: Jajj bocsánat,már álmos vagyok..az utólsó sort javítani szeretném :D

"De mondjuk ha neked ez a stílus nem tetszik,akkor nincs mit tenni,nem minden ember egyforma :D"
4.
4.
AzRaeL
#3
Pedig tényleg jó játék :D,csak a mostani 2 újabb rész lett kicsit gyengébb (FF XIII meg a 2, része)De pl ami nekem nagyon bejött az a Ps1-es FF VII,a PSP-s Crisis Core FF VII meg a FF X (sőt még a XII is mert teljesem más stílust adott a játéknak,és nem a rossz irányba :D)
De mondjuk ha nem ez a stílus nem tetszik,akkor nincs mit tenni,nem minden ember egyforma :D
3.
3.
DevilGamer
De sok rajongója van a Final Fantasy-nek, de nekem nem jön be!
2.
2.
Sun9us
Imádom az oldschool dolgokat, bár a már megjelent FF-III azért jóval komolyabb.
FF-VII- tabletes átirat, azért jóval nagyobbat szólt volna, de hát látjuk, a mostani tendenciát FF terén...
1.
1.
COG gear01
De rég játszottam final fantasy-val
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...