Videón a Tony Hawk's Pro Skater HD új pályái

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan DLC-vel bővül a Tony Hawk's Pro Skater HD, így újabb klasszikus pályákkal bővülhet a felújított gördeszkás játék repertoárja. Most két gameplay videó ütötte fel a fejét az interneten, ezek az Airport és a Los Angeles térképeket mutatják be a Tony Hawk's Pro Skater 3-ból.

Ma jelenik meg PlayStation 3-ra a Tony Hawk's Pro Skater HD, a PC-s premier pedig még hátra van, de azért az Activision és a Robomodo nem ül a babérjain: ahogy a fejlesztők mindig hangoztatták, gőzerővel készül a játék első DLC-je, ami a Tony Hawk's Pro Skater 3 klasszikus pályáit emeli majd át a felújított változatba. Most két videó érkezett az érintett pályákról, nézzük az Airport és a Los Angeles hádésített kiadását!

6.
6.
jszili32
Hihhetlenül jo kis gém ez!
3.
3.
ZephyrDavid
Nekem egy bajom van ezzel a THPS HD-vel hogy kevés benne a civil mert az néha vicces dolgokat tudott össze hozni egy egy ütközés meg így annyira üres, hogy nincs nyüzsgés benne. MÁSRÉSZT viszont nagyon jó az egész :D Már csak az kellene hogy ezekhez a THPS 3-mas pályákhoz jönne egy két thps 3-mas bónusz karakter mert szerintem abban a szériában voltak a legjobb bónusz karakterek :D Wolverine meg Darth Maul és a többiek (Y)
Nem hittem volna hogy a Proving Ground után lesz még egy jó Tony Hawk " egyveleg" :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...