Szeptemberben érkezik a Skyrim: Hearthfire DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 28.
  • Letöltés
Link másolása
Igaznak bizonyult a nemrégiben szárnyra kapott híresztelés: tényleg Hearthfire névre hallgat a The Elder Scrolls V: Skyrim következő letölthető csomagja. A kiegészítőben saját földet vásárolhatunk, melyre felhúzhatjuk álmaink otthonát. S ez nem minden: akár gyerekeket is fogadhatunk örökbe.

A tavalyi év egyik legjobban sikerült szerepjátéka a Dawnguard után ismét kiegészül: a Hearthfire névre keresztelt csomag kisebbnek ígérkezik, a történet sem folytatódik újabb küldetésekkel. Inkább további funkciókkal bővülnek játékbeli lehetőségeink. Ennek megfelelően a DLC csupán 400 MS pontba kerül, és szeptember 4-én érkezik Xbox Live-ra. Vélhetőleg egy hónappal később PC-re és PS3-ra is megjelenik.

A kiegészítőben saját földet vásárolhatsz, melyre olyan otthont építhetsz, melyet megálmodtál magadnak – egyszobás, egyszerű házikótól kezdve burjánzó, összetett birtokig fegyvertárral, alkímiai laboratóriummal és hasonlókkal. Válassz földet, szabd testre otthonod, védd meg a nem kívánt látogatóktól, és tedd azt igazi otthonoddá adoptált gyerekeiddel!

Ha van rá elég pénzünk, vehetünk földet Hjaalmarch sós mocsarakkal tarkított vidékén, netán Falkreath erdejeinek mélyén vagy a The Pale fagyos tundráin. Az ambiciózusabb földbirtokos több telket is vásárolhat, igazi birodalmat kiépítve.

A felépült ház helyiségeit magunk variálhatjuk több lehetőséget figyelembe véve. Lesz fegyvertár, alkímia torony, konyha, trófeaterem, de növényeket is ültethetünk az üvegházban, s halakat nevelhetünk a keltetőkben. Lehet saját varázslótornyunk is enchanter- beállítottságúaknak. Az istállóval, a malommal, a kohóval és a kerttel lehet teljes a repertoár. 

Házunkat saját magunknak kell megvédeni a portyázó banditáktól, emberrablóktól. Ilyen veszély esetén követőinket is az erődünk védelmére szólíthatjuk fel. Bérelhetünk személyes bárdotvagy kocsist a kényelmünk elősegítése végett. A Hearthfire-ben gyermekeket is fogadhatunk örökbe, akikkel játszhatunk és velük otthonossá tehetjük lakóterünket. A családfenntartás további bónuszokat jelent.

Köszöntünk a The Sims szerepjátékos kivetülésében!

A videót gildesh küldte be, köszönjük neki!

22.
22.
p3ti
Kár hogy a skyrimot kb. 10 óra után úgy meguntam ahogy az megvan írva . Pedig jó kis DLCk jönnek még
21.
21.
cervezas90
PS3 tulajként ugyanúgy élvezni fogom,mint a Dawnguardot.Már látom,hogy az az 1 hónap nem annyi lesz,túl nagy a csend,bassza meg a bethesda
20.
20.
Extol
#11: Hedzsooo közelítette meg a legjobban a dolgot, itt tényleg most nem a PC-seken van a hangsúly akik annyi plusz tartalmat raknak a játékba amennyit, és olyat amilyet csak akarnak, hanem a konzolosokon, akik nem férnek hozzá a küldetés-épület-model-terület stb modokhoz nekik ez egy kis kárpótlás lehet. Sims-es röffentésekhez csak annyit hogy én pl tudok olyan fórumot ahol a modderek egy vizelés-rendszeren dolgoznak hogy ha rájön a Dovahkíínra a szükség akkor el tudja végezni a dolgait, mert ha nem akkor annak negatív hatásai vannak :)
19.
19.
Kocsis92
nehogymár azis baj legyen, hogy plusz featureket raknak a játékba... sokaknak sír a szája hogy sims elemek meg minden, pl szerintem saját ház nélkül ki sem szabadna jönnie egy rpg-nek, gyereket fogadni meg gondolom nem kötelező. ettől csak hangulatosabb lesz az egész, nem rosszabb. persze nem pc-hez adják elsősorban, de hát mit igen? konzolosoknak is kijár a ház, sokat sírtok h jajj pc-re mértnem jön ez meg az, itt az ellenpélda: konzolra nincsenek modok. kárpótolni próbálják
18.
18.
Darox
Na talán lesz kis motivációm a játékhoz.
17.
17.
#16: értem... szóval a lényeg sem steam-en sem dobozosan a boltokban nem tudok hozzáférni ahogy néztem és amit az állításod is igazol... itt most akkor úriember maradok és nem méltatom a Bethesda "régiós blokkolását" vagy ezért aki felelős... :( :( :(
16.
16.
Nomad010
#15: A Dawnguard már megjelent PC-re, csak a mi régiónkban blokkolva van ha jól tudom:hm Mikre nem jó a torrent...:')
15.
15.
most nem azért, de még a "Dawnguard" sem jelent meg Pc-re... de már itt a következő, ami elvileg a platformok után egy hónappal megjelenik Pc-re is... aha... tök jó... pfffffffffffff...
14.
14.
azureknight0715
Ez a dlc egy írtózatos nagy baromság. Most komolyan képesek egy ilyen játékba sims elemeket rakni? Ha meg már az a céluk hogy a konzolosoknak is el akarják jutattni a hasznos módokat amiket nexuson csinálnak akkor egy nagy patch formájában kiadhatnák és nem iylen hülyeségeket. Most komolyan! Rengeteg konzolos örülne ha kibővitenék pl szebb texturákkal, body replace-val, fegyverekkel,küldetésekkel, és egyébb dolgokkal. De most egy iylet kinyögnek hát szerintem elégé szánalmas. Sajnos egyik válaszolónak igaza van. Szeretem az elder scrollst de ezek a fizetős dlc-k amibe beraknak néhány módot ami a nexuson elérhető a pc-sek számára na abból nem kérek.
12.
12.
hedzsooo
#11: http://skyrim.nexusmods.com/mods/18480
11.
11.
hedzsooo
Egyértelműen a konzolosoknak készül szerintem ez a DLC. PC-re ugyanis rengeteg mod van ami nem csak pótolni, de felülmúlni tudja ezt, ráadásul INGYEN.^ Mondjuk a konzolosoknál egy kis űrt betölthet, amit a modok hiánya okozhat esetleg némelyik játékosban.
10.
10.
névtelenség
#8: Nem hanem azon vagyok kiakadva:
- hogy decemberben még azt mondták, hogy nem fognak 20$-ért lópáncél kaliberű Stronghold dLC-eket kiadni!
- hogy a hozzád hasonlókat és a jómunkás konzol használokat DIREKT megfosztották a "szarrámodolástól", hol ott az bizonyítottan lehetséges technikailag!
- hogy a cég, aminek a játékain nyugszik a gyerekkorom egy jól láthatólag hálátlan üzlet politikát folytat.
- hogy az arcunkba tol a megjelenés után egy videót azzal, hogy az abban látható negyvennél is több feature-t 1 rohadt hét alatt dobták össze! Közben az eredeti játék csontszáraz!

Nem légből és izompistiskedésből beszélek. Neked is ugyanolyan jó lenne, ha nem néznének hülyének. Persze ha nem akarod nem kell elhinned nekem.
9.
9.
Skyer
#8: Ne ilyeneket adjon ki a Bethesda, hanem olyanokat, mint a Dawnguard. Ami ebben a packban lesz, az eddig is könnyen elérhető volt nexusról.
8.
8.
greenmelon
#5: Most komolyan azon vagy kiakadva, hogy a szarrámoddolt Skyrimod már tudott dolgokat ebből? Jézusom...
7.
7.
AbsurdShark
Ez mind nagyon klassz (nem), csak épp le merem fogadni hogy ez nem ingyenes lesz, valamint nagyon hasonlít a SkyrimNexuson található "Build Your Own Home" modra, amely viszont ingyenes. De mindezt leszámítva... Ez most komoly? A Dawnguard még ha nem is tetszett mindenkinek, azért az látszott hogy nem kevés munka volt benne, új modellek meg egyebek... De ez? Moddertől ez nagy dolog lenne, de a Bethesdától szerintem ez édeskevés...
6.
6.
greenmelon
Nagyon zsír ez a simses DLC, számomra instant get! :D
5.
5.
névtelenség
Oké... Na ez az, amit én már februárban is megtudtam csinálni a Nexus-nak hála.

Hol az új tartalom?
4.
4.
hunlord
az első bekezdésben jól néz ki az "akár gyerekeket is FOGHATUNK örökbe" mondat :D
3.
3.
Dragonborn
Azt nem vágom miért adoptált miért nem saját, látom ide is elért a sztárok divatja
Amugy ezt a lehetőséget már az Oblivionból is nagyon hiányoltam ugyhogy én biztos élni fogok vele ha jön PS3-ra
2.
2.
Teuton
Az örökbefogadásról egyből az egyik bethesda-fórum hozzászólás jutott az eszembe:
Nekem egy Khajiit gyerek kell aki időnként elkezdi üldözni a saját farkát :3
1.
1.
Hubert Cumberdale
A kis zabigyerekből nem lehet harcost nevelni? Aztán jöhetne velünk dzsihádolni. Azt díjaznám :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...