Új felvételek jöttek a Luminous Engine-ről

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Noha a Luminous Engine E3-as bemutatója talán a legmeggyőzőbb volt az újgenerációs technológiákra felkészített játékmotoroké közül, a Square Enix eddig nem sokat beszélt róla, ráadásul interaktív módon nem is mutogatta a fejlesztést. Most új felvételek jöttek az engine-ről - a régi demó mozog, picit másképpen.

Míg az Unreal Engine 4-et már a kezdetek óta interaktívan, valós időben mutogatja az Epic, a Luminous Engine-ről csak egyetlen demót láttunk, amire a Square Enix azt mondta: igen, mindez valós időben fut - mi pedig hittünk neki.

Most végre valóban megbizonyosodhattunk efelől, a kiadó-fejlesztőcég egy japán rendezvényen demózta élőben a már ismert, E3-as anyagot: noha új jelenetek nincsenek, a technológiarajongók értékelni fogják, hogy a Square valós időben mozgatja a motort, miközben effekteteket változtat rajta, és a kamerát is arrébb tolja itt-ott a látvány kedvéért. Csekkoljátok!

22.
22.
randall13
#20: Ez most vagy szarkazmus, vagy te vagy daredevil....
21.
21.
metercsiken
Én nem tudok különbséget tenni ezek között az engine-k között!
Ha nincs oda írva, hogy melyik! : )
Szerintem mindegyik szép!
( persze én csak egy laikus vagyok )
20.
20.
Hubert Cumberdale
#18: Ez most vagy szarkazmus, vagy te vagy daredevil....
19.
19.
Kocsis92
#17: ezekszerint félreértettél
18.
18.
randall13
Grafikailag messze elmarad a társaitól, gondolom a fizikával is ugyan ez a helyzet. Ha fel akarja venni a versenyt a vetélytársakkal, akkor olcsónak kell lennie.
17.
17.
dzsiádzsó
#14: Nyilván van, különben nem futna... nem?
Amúgy meg nextgen gépek viszik majd!

Gondom a szokások, ami UE-nél is, így tök jó, hogy lehet bajusz színt, meg típust állítani, de úgy soha senki nem fogja megírni rá a játékot, mint maga az egnine gyártó! GoW-nál sem tudtak szebbet, de még hasonlót se csinálni, hiába használtak annyian UE-t :)... És ez áll a CryEnginre és sorolhatnánk.
Az hogy egy ennyire részletes játék mikor készülne el mint a demoba vicc! Már az olyan nagy címekből is max 2 él meg egy konzolgenerációt, mint a GTA, Elder Scroll és sorolhatnánk!
Szóval inkább jöjjenek gyakrabban, kevésbé szép játékok, mint 6 évet várni egy részre!
16.
16.
TUNINGmester360
15.
15.
KhamÛl
Hát ez messze a legszebb grafikai motor amit valaha láttam! Nem nagyon szoktam a grafikára figyelni de ez most nagyon megfogott!
14.
14.
Kocsis92
félek, hogy mire kijön ez a motor, a technika utoléri és elveszíti az előnyét, de amit most látunk belőle, ha tényleg van olyan gép ami ezt már képes futtatni, akkor az valami lenyűgöző. elképesztő, hogy hova növekszik a grafika
13.
13.
DevilGamer
#2: Hát annyira nem vagyok captain obvious mint azok a reklámok az RTL Klub-on mint pl. A fű..... zöld. :D
12.
12.
Hubert Cumberdale
11.
11.
Stranger
#8: Azért ilyen elképesztő, mert pár év múlva fogunk ilyen grafikát látni. Ha 2005-ben megmutatják a Crysis-t ugyan ezt gondoltuk volna. Vagy 2009-ben a Battlefield 3-t. Mire kapunk egy ilyen játékot minden engine tudni fogja ezt...
9.
9.
markoci555
a második videó nagyon jó, első is csak most mit kezdjek egy szakállal:)
8.
8.
abydos
#4: Még anno mondták, hogy bivaly erős PC-n futott a demó.

Ez a motor egészen elképesztő. Egyszer sem éreztem azt, hogy az új Unreal Engine, Frostbite vagy a Cryengine így lenyűgözött volna. Nem gondolom, hogy közelében lennének ennek a motornak. Ez egészen durva
6.
6.
Hubert Cumberdale
5.
5.
_Tappancs_
Ezeket már akkor(E3) lehetett látni.Youtube-on fent volt legalábbis.
4.
4.
biohazard rex
és azt megtudhatnánk min futtatta a demót? :)
3.
3.
hedzsooo
Gépigényre leszek kiváncsi hozzá PC-n, meg hogy egyáltalán mikor jön ki majd vele egy valamire való játék.

Hiszen korábban már pl. volt nekünk UNREAL 3-as, fantasztikus tech demóink is (pl. Unreal Engine 3: Official Samaritan Tech Demo), aztán már itt is vannak az Unreal 4-es tech demók is, de az Unreal 3-al sem jött még ki egyenlőre olyan játék, mint amit a Unreal 3-as tech demók alapján már elvárhattunk volna PC-re, a mai hardverek mellett.


...Ja, hogy a jelenlegi konzolok nem bírnák felvenni a versenyt akkor a PC-vel?
Remélem hamarosan piacra vágják az új konzol genarációt és végre PC-n is teret kaphatnak jobban az újítások! :)
2.
2.
ribizly
#1: Ez most egy kicsit Captain Obvious-os lett. :)

Valóban ez már egy fokkal meggyőzőbb ebben a formában, mint az első bemutatkozáskor. Amikor először mutogatták, akkor már a kevésbé szkeptikusoknak is motoszkált a fejében a mondat: "ez csak egy előre renderelt videó". Ha mindehhez nem kell erőmű (értsd komolyabb HW, mint a többihez), akkor itt komoly konkurencia csoszog be a bal szélen a Cry Engine 3, UE3, Frostbite 2, stb. mellé. Bár van egy rossz érzésem, hogy mindezt majd valamelyik konzolon fogják csak nyomatni...
1.
1.
DevilGamer
Nem hallottam még erről az engine-ről, de nekem tetszik az élethűsége. Meg nagyon részletes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...