Luminous Engine PC, PS3, X360

A Square Enix belső fejlesztésű játékmotorja.
Típus:

Luminous Engine - lessünk be a színfalak mögé!

Vadonatúj techdemóval jelentkezett a Luminous Engine, amelyről nagyon régen láttunk már valami komoly újdonságot. A CEDEC 2019 eseményen bemutatott felvétel ezúttal a ray tracing egy következő szintjét mutatja be.

Ilyen a Luminous Engine DirectX 12-vel

A Square Enix vadiúj techdemóval jelentkezett a BUILD konferencia kapcsán. A WITCH - Chapter 0 [cry] demó DirectX 12-ben fut és négy GeForce Titan X videokártya hajtja, egyszerre 63 millió poligon van a képernyőn.

Final Fantasy is készül PlayStation 4-re

A Square Enix alapvetően nem készült túl fantáziadús bemutatóval a PlayStation Meetingre, bemutatta a már jól ismert Agni's Philosophy demót, és bejelentette, hogy lesz Final Fantasy PlayStation 4-re.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.

Új felvételek jöttek a Luminous Engine-ről

Noha a Luminous Engine E3-as bemutatója talán a legmeggyőzőbb volt az újgenerációs technológiákra felkészített játékmotoroké közül, a Square Enix eddig nem sokat beszélt róla, ráadásul interaktív módon nem is mutogatta a fejlesztést. Most új felvételek jöttek az engine-ről - a régi demó mozog, picit másképpen.

Fotorealisztikus grafikán dolgozik a Square Enix

Első ízben tekinthetünk meg igazán lenyűgöző képeket a Square Enix belső fejlesztésű engine-jéből, mely a Luminous nevet kapta. A projekt még gyerekcipőben jár, de már így is megdöbbentő a hasonlóság a valóság és motor között. A kiadó jövőbeli játékainak többségét hajtja majd.