Játékkiadó lesz a Red Bull

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Játékkiadónak csap fel a Red Bull, az energiaitaláról ismert cég a Microsofttal karöltve adja majd ki azt a kinectes arcade játékot, amit egyébként saját, Crashed Ice nevű versenye alapján készítenek. A Red Bullnak korábban volt már saját játéka, de most először vesz részt a kiadói teendőkben.

A Red Bullnak korábban voltak már saját játékai, azonban kiadóként most először működik majd közre egy projektnél - más kérdés, hogy tartalmában ez is az energiaitaláról ismert cég nevéhez köthető, nincs is miért meglepődni!

A Red Bull Crashed Ice Kinectet a Microsofttal karöltve adja majd ki a vállalat, a játék kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni a télen, letölthető formában. A program a Red Bull Crashed Ice című versenyének adaptációja lesz: az extrém sport lényege, hogy a versenyzőknek korcsolyával kell leszáguldaniuk egy kanyarokkal és lankákkal tarkított lejtőn - természetesen a végén a leggyorsabb nyer.

A Kinect-támogatást élvező, négy főre szabott, online és osztott képernyős multival is rendelkező játékot a Bongfish fejleszti: a cég felelős a Stoked: Big Air Edition című snowboardos programért, illetve a srácok csinálták a Doritos tavalyi, ingyenes reklámjátékát is.

12.
12.
samatagrav09
11.
11.
szuja
10.
10.
Kocsis92
#8: az adidas és puma meg rakétavetőket? ja olyan már volt
9.
9.
Dontrip
Szerintem elég sok mindent ki lehet hozni belőle. Párszor láttam már egy-egy versenyt és nem a precíz mozdulatok számítanak. Jó alapanyag Kinect-re.
8.
8.
KeXxX
#1-2-3: a Nike meg tévét?
6.
6.
Jhonyy
Unalmas lesz szerintem amit ki fog hozni a Redd Bull komank,de ne ugy legyen amint mondom,majd meglassunk akkor telen!
5.
5.
turi
csak jöjjön egy kinect játék ami nem egyenlő a nullával
4.
4.
SSJ Gábriel
#1: A Red Bull nem először csinál mást is energiaital gyártáson kívül. Gondolj csak bele melyik csapat nyerte a Forma 1 2010-es és 11-es konstruktőri világbajnoki címét?
3.
3.
biohazard rex
1.
1.
szuja
azt a rohadt
mi lesz még?
a Törley fog motort gyártani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...