Core Online - itt a Square Enix online játszótere

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.

A Core Online a Square Enix mikrotranzakciókra épülő játékszolgáltatása, melyben böngészőben futtathatunk olyan "konzolminőségű játékokat", mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas. Mindössze egy pár megabyte-os plugint kell telepítenünk, s máris indulhat a játék - még csak regisztrálnunk sem szükséges.

Az adott játékok pályáihoz külön-külön férhetünk hozzá, néhány esetben fizetnünk kell a következő porcióért, máskor hirdetéseket kell megtekintenünk ahhoz, hogy játszani tudjunk. A mentés felhőben történik, szóval nem maradunk le semmiről. A régi címek újrajátszásához ideális lesz a Core Online, főleg mert a gépigény a nullához közelít.

A felhozatalhoz csatlakozik hamarosan a Lara Croft and the Guardian of Light és a Tomb Raider: Underworld is. Yoichi Wada, a Square Enix vezérigazgatója elmondta, hogy cégük kísérletezni szeretne új üzleti modellekkel és szolgáltatásokkal.

A tartalmakhoz könnyedén hozzáférhetnek a felhasználók, csupán egyszerű webböngészőre van szükségük. A Core Online támogatja a Chrome-ot, a Firefoxot és az Internet Explorert is. A szolgáltatás működik, némi betöltés után máris a Hitman: Blood Moneyban találtuk magunkat. A sebesség nem a leggyorsabb, de ez a legkevesebb! Köszönjük, galbalazs87!

3.
3.
wattdafakka
Hát ez valami fergeteges! nincs ping lag ami az Onlive és a Gaikainál érezhető, ha nem a legjobb a neted.
2.
2.
Extol
Akkor ez az Onlive-ra hasonlíthat
1.
1.
markoci555
ninjásat már most csapatom is, majd megnézegetem a többit, de ez most nagyon lekötött:) bár mindig samurai párti voltam és az is maradok de ez egy jó játék:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...