Bemutatkozik a Metal Gear Solid: Ground Zeroes

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Kojima megígérte, és tessék: jön az új Metal Gear Solid, a Ground Zeroes ráadásul a korábbi pletykáknak megfelelően nyílt világú játék lesz, és a FOX engine-re épül majd. Egyelőre csak teaser képeink vannak belőle, de néhányan már gameplay demót is láttak belőle - brutális lesz!

A Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményen nemcsak a Metal Gear Solid filmváltozata mutatkozott be, hanem az új játék is: Kojima a hét elején azt ígérte, ma hatalmas bejelentésre számíthatunk, és nem is csalódtunk!

A Metal Gear Solid: Ground Zeroes bemutatóját csak néhány kiváltságos láthatta, akik nem beszélhettek róla: tilos volt közvetíteni a rendezvényről, fotózni pedig szintén, még szerencse, hogy az internet világában kevesen veszik ezt komolyan! Az első információk szerint Kojima egy gameplay demót mutatott az új játékról, ami nyitott világú lesz, és az új FOX engine-re épül.

A bemutató lenyűgözte a résztvevőket, akik sunyiban Twitteren írogattak a buliról: a demó állítólag intróval indított, ami észrevétlenül váltott át gameplaybe - a végigjátszott jelenet éjszaka zajlott, közben hősünk változatos módszerekkel szedte szét az őröket, és egy dzsipbe is beugrott néhány kör erejéig.

A demó egy jelenlegi generációs PC-n futott állítólag, s bár az érintett platformok listájáról nem tudunk semmit, ezek alapján jó esély van arra, hogy még ebben a konzolgenerációban játszhatunk majd az anyaggal. Várjuk az első hivatalos részleteket!

25.
25.
p3ti
#21: Ha egyszer nagyon ráérsz , és van lehetőséged arra hogy végig játszd sorjába , akkor meg éri bele kezdeni . Teljesen más élmény mint bármelyik játék
23.
23.
p3ti
Remélem lesz vmi gyűjtői kiadása , pl. kojima psychopata nézése vmi 3D képeslapon
22.
22.
azureknight0715
Nekem az első metal gear solid rész a 3. volt. Az szerintem mai napig nem lehet überelni. a 4. rész szintén jó bár szerintem nem volt jobb a 3. részénél. Viszont mivel nagy százalékban filmes jelenetek tették ki a játékot így kaphattunk egy jó játékot és egy még jobb mozifilmet is. Ha ez a rész majd a 3. részre fog hajazni akkor tuti vétel lesz nálam.
21.
21.
Moldren
Csak az én életemből maradt ki a Metal Gear Solid? :)
20.
20.
Jigsawwasright
:OOOOOOOOOOOOOOOOOO a gatyamba elveztem...
17.
17.
DON GONDOCS
Az a szemüveg ismerős, tudom már Metal Snake Fisher vagy Splinter Gear Solid. :D
16.
16.
Yanez
Az évezred hire!Végre visszatér Snake és jól megbünteti a gonosz csúnya bácsikat.
14.
14.
_Tappancs_
Remélem hamar látunk mi is belőle valamit, kép videó formájában...
12.
12.
azureknight0715
NA látom végre vissza fognak térni az igazi metal gear solid játékhoz. Nem kell ez a raiden szarság. Ide ismét Snake kell és az igazi régi jó hangulat.
11.
11.
markoci555
a képen mi az az arcán? nem lesz térlátása a gyereknek
10.
10.
Mathia$
#5,6: Nem, ilyet ne is feltételezzetek rólam :D
5.
5.
alexcargooo
#4: kicsit sem vagy metal gear fanatikus XDDDD
4.
4.
Mathia$
METAL GEEEEAAAARRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EZZZZAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...