Whore of the Orient - úton a Team Bondi új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az innovatív megoldásairól híres, ausztrál Team Bondi javában dolgozik új játékán, mely Whore of the Orient címen jelenik meg a következő generációs Xboxra és PlayStationre. 1936-ban járunk, Sanghajban, nyugati rendőrként kell érvényesülnünk a bűnözés melegágyában. Itt az első screenshot is!

A Team Bondi eddig két játékkal rukkolt elő, a The Getaway után az L.A. Noire innovatív megoldásokat alkalmazott, a nyomozós címek új zászlóshajójaként vonult a köztudatba - hozzá kapcsolódik a totálisan élethű arcmimikáért felelős MotionScan technológia is. A csapat új játékon dolgozik, mely a tervek szerint PlayStation 4-re és Xbox 720-ra lát napvilágot. Az első ingame kép már napvilágot látott, lehet mazsolázni a részleteken:

A Whore of the Orient Sanghajban játszódik, 1936-ban. A történet szerint a kelet Párizsának nevezett városban virágzik a korrupció, a legtöbb dekadens személy itt állította fel székhelyét. Mindennek megvan az ára, a bűnözés feneketlen mélységeket öltött. A nyugat játékszere ez a város, a gazdagok kihasználják az olcsó pénzért megvehető kínai tömegeket. A kínai nacionalista csoport, a Kuomintang kíméletlenül próbálja elnyomni a kommunizmust. Ebben a mételyben próbálnak helyt állni a nemzetközi rendőri egységek, akik reménytelenül próbálják fenntartani a békét.

A Team Bondi ismét nagy dobásra készül, s bár a részletek nem ismertek, tutira vehetjük, hogy a Whore of the Orient egyedi játékélményt kínál majd. A fejlesztésben közreműködik Kennedy Miller Mitchell, az Oscar-díjas alkotó is - az ő stúdiójához menekült a csapat a Rockstarral való balhéi és anyagi gondjai után.

14.
14.
hedzsooo
A címére én is kíváncsi lennék, hogy is fog majd a magyar fordításban hangzani egészen pontosan! :D :D

Pikáns kis sztorija lesz valószínűleg. :-)

Ezenfelül meg persze arra is kiváncsi leszek hogy egy évveé a megjelenése utána, vagy majd hamarabb is akár bejelentik végre PC-re is. Szinte mindig várnunk kell, ha konzolokra is jön egy cím. :P
De sebaj, csak jöjjön és rendesen, mint pl. az Alan Wake, v. a GTA4 (Mondjuk az utóbbi picit jobb is lehetett volna PC-n, szerencsére vannak már modok hozzá.).
13.
13.
vortel
fura, ha ennyire részletes játékok lesznek nextgenen, akkor mi értelme lesz filmeket nézni??
12.
12.
vortel
#11: "Az orient szó keletet jelent, tehát az Orient expresszt keleti expressznek is nevezhetnénk."

http://www.danubiusmagazin.hu/magazin/tortenelem/orient_h.htm
10.
10.
Drazhar
a Team Bondi nem bedobta a kulcsot? :D vagy lemaradtam egy körrel?
8.
8.
guitarlord
Hm, most Én emlékszem rosszul, vagy a Team Bondi feltámadt poraiból? Nem úgy volt, hogy miután megromlott a viszonyuk a Rockstarral, csődöt is jelentettek a dolgozók kifacsarásából származó botrány után?!

Félreértés ne essék örülök, hogy létezik még a csapat, meg annak is, hogy jön egy újabb alkotásuk, de ismerve a múltjukat azt hiszem jogosan örülök annak is, hogy az L.A Noire jogok a Rockstarhoz kerültek, biztosabb úgy a sorozat jövője!

Az új alkotásukat pedig kíváncsian várom, bár ha hasonlóan grandiózus, mint az L.A Noire, akkor azt hiszem ismét nem fogják tudni egymaguk befejezni és betársulnak melléjük, talán épp a Rockstar teszi meg a kiadás fejében?
7.
7.
Extol
#6 Jah tök igényes lehet!
Nem azért, én a postal sorozatot is bírom.
5.
5.
fészpalm
Erre a generációra már nem fejlesztenek?
3.
3.
bema695
Várom, hogy mi sül ki belőle. Számomra az L.A. Noire volt a tavalyi év egyik legjobb játéka(előtte talán csak Zelda és The Witcher 2).
2.
2.
simon 555
Kíváncsi vagyok,hogy olyan lesz e mint az L.A. Noire?!
Jó volna egy nyomozós játék megint tőlük,és mivel az L.A. Noire-t ténylegesen nem folytathatják a R* alatt legalább a műfajt folytassák.
Azért remélem az L.A. Noire is kap majd valamiféle folytatás félét más fejlesztőktől.(lehetne pl más városban,vagy akármi.csak nyomozni kelljen gyilkosok után.úgyis kevés ilyen játék van)
1.
1.
markoci555
érdekel a dolog várom a további infót, mert ez kevés, bár nem is számítottam többre hiszen még egy darabig várhatunk rá:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...