Előzetesen a Wonderbook: Book of Spells

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Új trailerrel hódít a Wonderbook PS Move kiegészítőre szánt, J.K. Rowling nevével fémjelzett alkotás. Az első fecske a Book of Spells névre hallgat - a Sony a Harry Potterhez hasonló, masszív frencsájzt lát a címben. Lássuk milyen is az, amikor a könyv oldalai megelevenednek előttünk!

A kishazánkban szimplán Varázskönyv névre keresztelt játék kihasználja az augmented realityben rejlő lehetőségeket. A PS Eye kamerával és a PS Move-val felvértezve a mágikus könyv lapjai életre kelnek, s a mozgásérzékelős kontroller segítségével hozhatjuk elő a jobbnál jobb bűbájokat. Nagy hisztéria várható a fiatalabb korosztály körében, tekintve, hogy a Wonderbook Book of Spells című kötete a Harry Potter világában játszódik. Megjelenés az év végén PS3-ra.

6.
6.
DevilGamer
Végre PS Move-on is lesznek ilyesfajta játékok, nem csak Kinect-en!
5.
5.
Shadowsomi
#4: Azt még teljesen normálisnak is tartom, sőt, tök király is lehet, na de ennek itt most komolyan mi értelme? Meg ez inkább néz ki egy ovinak, illetve a végén már két rivális ovinak. Virtuális bandaháború a gyerekek között :D Persze csak viccelek, de szerintem ez akkor is egy idióta játék. Más majd biztos megveszi.
4.
4.
sleki666
#3: Ezt kikérem magamnak. Nálunk hatalmas családi Just Dance partyk szoktak lenni és teljesen normálisnak érzem magunkat.
3.
3.
KeXxX
#2: az ilyen családokat hívják hülyéknek :D
2.
2.
markoci555
kajakra vannak olyan gyerekek és családok akik egybegyűlnek hogy ilyenekkel játszanak? nem tudom elképzelni hogy a családom összejön táncolni vagy valami ilyesmire hogy együtt játszunk egy ilyennel, shreket nyomattam öcsémmel, azt kész:) de az nem ilyen move-os kinectes dolog
1.
1.
robogo98
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...