Warface - előzetesen az ingyenes háború

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Ahogy egy híres történelmi személy mondta anno: a háborúhoz három dolog kell - pénz, pénz és pénz. A Crytek viszont úgy gondolja, hogy egy lukas garast sem kell leszurkolnunk ahhoz, hogy minőségi háborús shooterrel gazdagodjunk! Befutott a free-to-play Warface PAX 2012-re szánt trailere.

Az orosz felebarátaink már javában nyomhatják a CryEngine 3-as Warface-t, míg nekünk, európaiaknak az év végéig vagy jövő év elejéig kell várnunk a free-to-play online FPS-re. A legújabb előzetes az idei PAX Prime alkalmából látott napvilágot, parázs akciót, s remek grafikát ígérve.

A zárt bétatesztre már lehet regisztrálni, a játékot egyébként a Crytek közösségi platformján, a GFACE-n keresztül érhetjük el.

17.
17.
Jake Holden
Egész kis pofás játék ez kár hogy szar mobil netem van mert szívesen kipróbálnám. Remélem tényleg úgy van megoldva hogy nem olyan pörgős mint a CoD. Eddig csak jót halottam róla remélem egyszer lesz jobb netem is és akkor le tesztelem én is :)
15.
15.
Hubert Cumberdale
14.
14.
Hubert Cumberdale
#12: Én? Hisz nem én mondtam, hogy szar AAA-s címhez képest :D Ezért írtam, hogy ő mondjon párat.

#12: A TF utólag lett free to play. SWTOR és a warframe nem fps (tudtommal), de egyébként mivel gyengébb ennek a minősége a felsoroltaknál? Talán a planet side, ami tényleg jobb, a többi csak ízlés kérdése, de nem szarabb minőségileg szerintem semmivel.
13.
13.
MT79
amugy meg egyáltalán nem olyan nagy kaland ez a game
12.
12.
adriano28
#9: mondjál már egy ilyet, nem kötekszek csak kíváncsi vagyok !:D
11.
11.
MT79
10.
10.
biohazard rex
#9: Tribes:Ascend, Team Fortress 2, jön majd a planetside 2 és a warframe, meg az SW:TOR, azé van itt/lesz bőven =)
9.
9.
Hubert Cumberdale
#4: Gondolom egy csomó free to play FPS-t fel tudnál most sorolni, ami jobban megérdemli az AAA-s címet....
8.
8.
Desmond
Én jelenleg is játszom vele, igaz hogy orosz nyelven de attol még élvezetes. Egész jó lett, nekem személy szerint jobban tetszik mint a COD, az nekem túl pőrgős. Van benne rendes multi és van cop része is. Anyi gondom van, hogy a játékban szerezhető valutával elég kevés cuccot lehet venni mert nagy részéhez mikro tranzakcióval vehető valuta kell. Egyenlőre nincs sok pálya, de ahogy észrevettem folyamatosan bővül.
7.
7.
bodortamas1
Nem nyűgözött le, de mivel FTP lesz, kipróbálom.
6.
6.
AnimeWarlord
Ez rohadtjó, jöjjön minél hamarabb!
5.
5.
danez11
#4: hát figyelj, freetoplay játékhoz képes AAA
most ne várd, hogy bf3 szintű lesz .. :D
4.
4.
Donpedro
Ahhoz képest hogy úgy "reklámozták" hogy AAA cím free-to-play, a minőségét illetően nem vagyok lenyűgözve. A kocsitologatás viszont ötletes :)
3.
3.
markoci555
nem tudom melyik történelmi személy volt de nem pontos, mert pénz fegyver és háborús indok, de mivel a háborús indok legtöbbször a pénz, nem állt messze az igazságtól
ha ingyenes, akkor jöhet! nem értem miért kell genyózni az oroszoknak, miért nem tolhatja mindenki??? hiszen INGYENES!!!! csak olyanra tudok gondolni hogy ingyenes azaz nincs bevétel=és így nem tudnak mindenkinek szerót vagy ilyesmit csinálni
2.
2.
serioustomy
Én nem, bár kipróbálnám :)
1.
1.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...