Három kép érkezett a GRID 2-ből

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 4.
  • Képek
Link másolása
Valószínűleg sokan hálát adnak, amiért a Codemasters végre nem új DiRT-látnivalókkal "fárasztja" a rajongókat, mostantól a rendszeres frissítések címén új képeket és videókat várunk a GRID folytatásáról! A minap három új screenshot érkezett a várva-várt anyagból, csekkoljátok őket gyorsan!

A GRID 2 megjelenéséig ugyan még hátra van néhány hónap (jelen állás szerint 2013 nyarára ígéri a debütöt a Codies), a látnivalók folyamatosan érkeznek belőle - most éppen három screenshot landolt a galériánkban! A játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.

31.
31.
Josi21
#29: Mindig "árkád" volt, szim soha.
Már nem is tudom mikor csinált igazi szimet a Cm, de voltak olyan idők. :)
30.
30.
Samu
Mire képes három fotó,hehehe! Mi lesz itt egy jó gameplay videónál ,atyaúristen!
29.
29.
Bandee0817
#28 mióta lett a grid árkád?! O.o ha ez az, akk az nfsek pl mik?
28.
28.
aludttej
Sosem tudtam felfogni mér akar valaki egy arcade játékot belső nézetből tolni...
27.
27.
KPCS1975
#26: Nem tudom miről beszélsz...vagány se vagyok...és a többesszám sem stimmel! :- /
26.
26.
#21: Kiscsavo? Hadd ne mondjam, hogy en mit olvasok ki a nickedbol... Nagyon nagy vaganyok vagytok, sok sikert hozza...
25.
25.
Grabowsky30+
#24: Túl sokat nem, de többször is megpróbáltam, hátha kis idő elteltével jobb lesz és nem lett jobb! :) Ja és kormánnyal próbáltam és abból is 3félével, de a végeredmény mindig az lett "motorcsónak verseny befagyott tavon" ! Na mindegy hagyjuk, mert itt még néhány fizetett codemasters-es játékos a szívére veszi! :D
24.
24.
Bandee0817
#23: mario kart irányítás??? meddig játszottál te vele? fél hétig?! O.o
23.
23.
Grabowsky30+
Elég nagy gáz, hogy nincsen belső nézet, de sokkal nagyobb gáz az lesz, ha ugyan olyan szar lesz irányítani mint az első részt! Toca sorozat még nagy kedvencem volt aztán lett belőle Grid amiben nem értettem a koncepciót! Aszfalt pályák, gt autók, de úgy kell vezetni mint egy rally-s játékba mert minden úgy csúszkált! Tudom én, hogy árkád meg stb, de azért mégse egy mario kart fizika kellett volna alá!
22.
22.
Bandee0817
na, senkinek nem jutott nő az éjszaka h mindenki teli van indulatokkal?! xD am meg sztem is gáz h nincs belső nézet...
21.
21.
KPCS1975
#19: Hűű,de magas lovon ülsz kiscsávó...nem félsz,hogy leesel?!
Vegyél már vissza az arcodból,mert nem áll jól!!!!
20.
20.
Jinbobo
#17: lehat azt érzed hogy az autóban ülsz, de attol még a fotelodban fogsz:)
Játssz a Shift1-2vel. Nem kell minden játékba beleerőltetni a belső nézetet!
19.
19.
#18: Idosebb forumozok ROFL... Az internet anonimitasaba burkolozva konnyu nagyokat mondani, es persze mindezt ordenare stilusban megtenni. Van meg mit tanulnod az eletben, majd egyszer, ha majd felnosz, talan tudsz majd ertelemes stilusban beszelni.

Ja, driver akkor leszel majd, ha a Nordschleifen megkuldesz legalabb egy M3-ast ugy istenigazabol. Jaaa, hogy ott nincs respawn... Persze, tudom, a virtualis aszfalton konnyu vaganykodni...

A velemenyed, miszerint a belso nezet hozzatartozik egy racing gamehez termeszetesen szent es serthetetlen. Erre reflektaltam a kommentem elso mondataval. A driveres megjegyzesed viszont szimplan onteltsegrol es nagykepusegrol tanuskodi, ahogy a hozzam intezett kommented is.

18.
18.
kharami
#6: Te meg dumálj vissza a sarki Ricsi Néninek Noob! És tanuld meg tisztelni az idősebb forumozókat hamár gyorsan bereggelsz fröcsögni egyet!
17.
17.
kharami
#8: Macikuki! Számomra élvezhetetlen belső nélkül ennyi! Azt hittem véleményt szabad irni! De bocsi! ;) Ha te mondod! Én akkor is a belső nézettől "érzem" azt, hogy ott ülök! Amúgy meg valóban teljesen más a játék mint a valóság és nem ettől leszel dirver, hanem attól ha egy 300Le 5.2mp alatt 100on levő jobb kormányos boxer motoros szörnyet az aszfalton tudsz tartani! A másik én szégyennek tartom, ha az 1994 es NFS óta egy autós játékból kihagyják a belső nézetet !!
16.
16.
Cooper911
#4: TOCA2, Racedriver (1) jajj de jó volt.
WTCC07-et szerezd be ahhoz van BTCC mod meg a pályák is megvannak.
15.
15.
Cooper911
#8: Nincs belső nézet, kukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.
14.
Cooper911
#7: TrackIR és ki tudsz nézni ugyanúgy. De ha már az oszlop mögötti részt akarod nézegetni az már rég rossz. A gyalogosoknak akarsz elsőbbséget adni?
A kormány meg a jobb autós játékokban/szimulátorokban kikapcsolható.
Ennyi. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
13.
13.
mysterion
#7: Ezt már korábban is elsütötte valaki.

Csak annyit fűznék hozzá, hogy egy ilyen "versenyautóban", bekötve 4-6 pontos biztonsági övvel, hogy mozdulni se tudj, HANS-szal a nyakadban rohadtul nem fogsz te kinézni semmiféle A-oszlop mögül...

A folytatások általában a fejlődésről szólnak.
Az első részben volt belső nézet.
Ebben nem lesz.
Ez visszafejlődés, ennyi...
12.
12.
herlius
Remélem nem egy újabb béna Dirt-klónt dobnak ki a srácok. Az eddigi fotókat elnézve ez sokkal inkább a rallys szériához áll közelebb, mintsem a nagy elődhöz.
11.
11.
#10: o nem, engem nem erdekel a belso nezet, viszont szivesen visszadumalok a kisebbsegnek :)
10.
10.
tupaccc
8. sajnos már az összes Grid2 hírnél ez lesz... Az a bizonoyos 5% fogj non-stop rinyálni, a boldog 95 meg kussban várja a játékot :-D
9.
9.
Macifasz
#5: Nem egy belső nézettől leszel driver. ;-)
8.
8.
Macifasz
Most komolyan minden GRID 2 hírnél beírjátok, a "nincs belső nézet, kukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" hsz-eket? Elsőre is felfogtuk, hogy sokak emiatt kihagyják, nem kell minden hírnél leírni. Főleg, hogy csak ezért kihagyni egy játékot, eszméletlen nagy baromság. :-D De ti tudjátok.
7.
7.
Samu
Az miért jó,hogy a fix a-oszlop mögül alig lehet kilátni (mert ugy kinézni nem tudsz mögüle mint az életben ha mozgatod a fejed), és a kormány mögött látsz mégegy kormányt amin egy animált kéz nem is mindíg azt csinálja amit te? Nem kell belső nézet! Motorháztető nézet használhatóbb! Had jöjjön,legfeljebb a vérdrájverek mást játszanak,hehe... Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...