Célegyenesben a Realms of Ancient War

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelenési dátumot kapott a Realms of Ancient War. A Focus Home Interactive és a Wizarbox közös alkotása hamisítatlan, heroikus hack and slash címnek néz ki. Már tíz éve dúl a háború ebben a fantasy világban, melyben többféle karakterrel érvényesülhetünk, akár kétfős kooperatív módban is.

A R.A.W.: Realms of Ancient War egy olyan kontinensre visz el bennünket, ahol már tíz éve tombol a háború. Az emberek, az elfek és a törpök királysága romokban hever, fosztogatók tizedelik a városok békés lakóit. Ám ebben a káoszban egy új, eddig ismeretlen veszély közeleg... A döntéshozók ki szeretnék ismerni a veszedelem valódi forrását, ezért különítményeket indítanak szerte a királyságban, de eddig senki nem tért vissza. Mi a helyzet veled? Lehet, hogy Te is rossz helyen leszel, rossz időben?

A R.A.W. három játszható karaktert kínál: lehetünk vakmerő harcosok, intelligens mágusok, netán ravasz rugók, akikkel belevethetjük magunkat az akciókkal teli küldetésbe. A játék alapvetően hack and slash, viszont némi szerepjátékos elem is bekerült a kalapba. Akár fegyverekkel érvényesülünk, akár varázslatokkal, az élettelen testeket kifoszthatjuk, tapasztalataink révén új képességekre és még pusztítóbb mágiára tehetünk szert. Több tucat ellenféllel kerülünk szembe, ám a csata jól átlátható, elvégre felülnézetből irányítjuk hősünket. Lehetőségünk van kétfős kooperatív módban is nyomulni.

A francia székhelyű Wizarbox Games megerősítette, hogy a Realms of Ancient War szeptember 19-én jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en, míg PC-n október folyamán debütál. A szélhámos leányzó karakterét bemutató videó már napvilágot látott.

Ne maradj le a többi karaktervideóról sem, tekintsd meg a harcos és a varázsló bemutatkozását is!

4.
4.
deathdave42
a demoval játszottam ps-en... nekem nagyon bejött, amikor elöszőr megláttam előjött a diablo 2 hangulatom :D:D
3.
3.
DON GONDOCS
A HnS-ből sosem elég csak legyen benne bőven felfedezni való és csak fokozatosan adagolja az újdonságokat.A világ jól kidolgozottnak látszik
2.
2.
HerodPK
amm hát nem rosszallásból mert szép a harc kicsit kaotikus .. de csak extraként hat a hantelésben a toménytelen ellenfél...viszont uj kiadóként debütálni 1 D3 vagy torchlight2mellett nem igazán életképes dolog PC s szempontból. persze Box-ra még jol jöhet.Trochlightot nem tudom lessz e boxra.. de gyakorlatilag minden amit itt láttunk felvonultatva megvan az előbb említett 2 ben is. Co-Op szörny hent ..szép graf. De még is örüljünk a bőség zavar sose legyen rossz!:) Inkább 3 mint 1 se
1.
1.
Yanez
Ebből még valami jó dolog is lehet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...