RAW: Realms of Ancient War PC, PS3, X360

A R.A.W. egy heroikus akció-szerepjáték, melyben a káosz szolgáit csapjuk szét. A küldetések, a tápolás és a kétfős co-op a cím érdekesebb részei.
Típus: Akció, Fantasy, hack and slash, RPG

RAW: Realms of Ancient War villámteszt

A négy királyság seregei elbuktak. Észak, kelet, nyugat és dél földje a gonosz kezében van már, kín és szenvedés söpör végig büszke nemzetünk ártatlan lelkein. A remény azonban nem veszett még el teljesen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!

Célegyenesben a Realms of Ancient War

Megjelenési dátumot kapott a Realms of Ancient War. A Focus Home Interactive és a Wizarbox közös alkotása hamisítatlan, heroikus hack and slash címnek néz ki. Már tíz éve dúl a háború ebben a fantasy világban, melyben többféle karakterrel érvényesülhetünk, akár kétfős kooperatív módban is.