Eligazításon a Fuse csapata

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 6.
  • Teaser
Link másolása
Noha azt már tudjuk, hogy az Overstrike új néven fut, az Insomniac túl sokat nem árult el arról, hogy mégis miről szól majd az új, multiplatform cím. A Fuse-ból újabb teaser anyag érkezett, most éppen egy, a játékból kiemelt eligazítás videója vált elérhetővé - hat nap múlva várható a nagy leleplezés!

Az Insomniac Games az EA Partners szárnyai alatt hegeszti vadonatúj multiplatform fejlesztését, az Overstrike még a tavalyi E3-on mutatkozott be. Azóta nem sokat hallottunk felőle, és a legutóbbi hírek szerint nem is véletlenül: mint kiderült, a készítők belenyúltak egy csöppet az anyagba, át is nevezték azt, majd így indították újra teaser-hadjáratot.

A Fuse elnevezést nemrégiben jelentette be az Insomniac egy screenshot társaságában, a minap pedig egy eligazításról érkezett felvétel - a fejlesztők szerint ez nem trailer, a játékból emelték ki egy az egyben, noha kétségtelen, hogy kedvcsináló szerepe van a hat nap múlva esedékes Nagy Leleplezés előtt:

2.
2.
DollSyndrome
Ennek a videónak sok haszna nincs.
1.
1.
HellaJay
Szeretem az Insomniacot és nagyon nem oké hogy ők is lepaktáltak az EA-vel.
Remélhetőleg eltudják kerülni a szokásos buktatókat amikkel kicseszik az EA a fejlesztőkkel, és nem egy félkész minősíthetetlen fostalicska lesz a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...