Fuse PS3, X360

Az Electronic Arts szárnyai alatt készül az Insomniac legújabb játéka.
Típus: Akció

FUSE teszt

Rossz kezekbe került. Nem lenne többé szegénység, energiaválság, éhínség a világon, megváltoztathattuk volna a jövőt. Most viszont háború van. Egy kegyetlen, gyilkos hadjárat, melyet a FUSE robbantott ki.

A GRID 2 vezeti a brit toplistát

A GRID 2 kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, ezzel régen nem látott magasságba lökte a Codemasterst. A Fuse viszont gyalázatosan leszerepelt, csak a harminchetedik lett.

Valami készül Fuse-témában

Európában még meg sem jelent a Fuse, de az Insomniac már kikotyogta, hogy dolgozik a cím "bővítésén". Az biztos, hogy nem DLC-ről van szó, a találgatások szerint folytatás vagy spin-off lehet készülhet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annak ellenére, hogy közeledik a nyári uborkaszezon - létezik még ilyen? -, jut néhány megjelenés május utolsó napjaira is, ráadásul akad közöttük nem egy nívós cím, szóval tessék izzítani a kontrollereket!

Launch traileren a Fuse

Pontosan két hét múlva érkezik a Fuse, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Másfél perces szösszenetről van szó, ha nem kell rohannod, vess rá egy pillantást!

Vége: nem kell majd Online Pass az EA-játékokhoz

Az Electronic Arts egyik fejese megerősítette: nem véletlen, hogy a Fuse-hoz már nem kell Online Pass, a kiadó ugyanis lemondott a használt játékok adásvételét korlátozó rendszer használatáról.

Fuse - itt a demó és az új trailer

Ahogy az Insomniac Games megígérte, tegnap óta elérhető az Xbox Live-on és PSN-en a Fuse kipróbálható változata. A kooperatív mókára kihegyezett akciójátékról egy új előzetes is érkezett.

Jövő héten jön a Fuse demója

Néhány nap múlva már ki is próbálhatjuk az Insomniac Games legújabb fejlesztését: a Fuse minden érintett platformon kap majd demót, ráadásul kapásból olyat, ami kooperatív módban is játszható.

Négy ügynök mindenki ellen: traileren a Fuse

Május végén landol a boltok polcain a Fuse, végre kiderül, milyen az, ha az Insomniac Gamesnek olyan játékot kell fejlesztenie, ami nem kizárólag a PlayStationhöz kötődik, de annál inkább összefonódik az EA-vel.

Fuse - mozgásban az Echelon mód

Az Insomniac Games első multiplatform címét, a Fuse-t négyfős kooperatív móddal vértezik fel. A brutális nehézséggel kecsegtető Echelon módban a hullámokban érkező ellenfeleket kell likvidálnunk,