UPDATE: Újabb javítások!

  • Írta: fojesz
  • 2005. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
Mint tudjuk, nem létezhet játék hiba és baki nélkül, így mindig kelendő egy-egy patch még a legjobb játékoknál is! Hibák tömkelegén szeretnének javítani a következő tapaszok...
Mint tudjuk, nem létezhet játék hiba és baki nélkül, így mindig kelendő egy-egy patch még a legjobb játékoknál is! Hibák tömkelegén szeretnének javítani a következő tapaszok...

Marine Park Empire v1.1

Az egyik legújabb "tycoon" játék sem volt kitűnő, bizony megvoltak/vannak neki is az apróbb bajai - az 1.1-es javítás jó pár dolgot kijavít, továbbá kisebb fejlesztések is belekerültek a patchbe, hogy biztosan kedvet kapjon minden játékos letölteni a cuccot.

WarCraft III Reign of Chaos & The Frozen Throne v1.19b

Az örök kedvenc War3-hoz is érkezett egy patch, mely leginkább a multiplayer-beli gondokra ad orvosságot. A játék imádóinak kötelező a letöltés!

Battle of Britain II: Wings of Victory v2.01

A második világháborús repülőszimulátorhoz is érkezett egy újabb javítás, mely magába foglalja az előző tapasz tartalmát is. Aki esetleg a beállításokkal küzd a játék során, annak jó megoldás lehet az új patch!

NHL '06 European Patch

Végre mi is teljesebbnek érezhetjük kissé a hokizás örömét: aki nem elégedett meg az NHL 2006-os verziójának megdöbbentő szereplésével, az suhanjon a tükörszerverekre letölteni az új javítást!

Dragonshard v1.1.4

A D&D fantasztikus világában játszódó stratégiai gammához is kaptunk patchet: a cucc rengeteg problémát old meg, letöltése erősen ajánlott!

FireFox v1.0.7.

Bár nem játékról van szó, de mindenképpen közölnöm kell - sőt érdemes - ezt a hírt: a nagysikerű FireFox nevű böngészőről van szó, mely elérte az 1.0.7-es verziószámot. Letöltés innen!

UPDATE: Rising Kingdoms v1.1

Időközben befutott a Rising Kingdoms első javítása is, mely méretétől függetlenül (5MB) elképesztően sok hibát javít ki! Innen szedhetitek is le!

3.
3.
szomorú
hy tudtok kodokat a warcraft 3 hoz.ha igen.irjátok le a .halhatatlan kodot.köszi.boy
2.
2.
fojesz
Gondoltam retrózunk kicsit... :P Köszi h szóltál. ;)
1.
1.
Avium
na de a War3 patch miert a demo-ra mutat? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...