Kinectes hangvezérlés az NFS: Most Wantedben

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Ha minden vágyad az, hogy ordenáré hangon ordibálj a tévéd képernyője előtt a Need for Speed: Most Wanteddel játszva, akkor most jól figyelj! A Criterion bejelentette, hogy a soron következő játékának Xbox 360-as verziója fel lesz vértezve - elsősorban kényelmi - kinectes funkciókkal.

A Need for Speed: Most Wanted képzeletbeli kalapjába bekerülnek a kinectes funkciók is, erősítette meg a Criterion Games. Ahhoz, hogy kapj némi lendületet, esetleg gumit szeretnél cserélni gyorsan és egyszerűen, szükséged lesz a játék xboxos verziójára, illetve a mozgásérzékelős szenzorra.

Először is, az EasyDrive elnevezésű menüben számos funkcióhoz hozzárendelhetsz szóbeli parancsokat, természetesen meghatározott kereteken belül.

Ha extra sebességre vágysz, csupán annyit kurjants a tévéd képernyője előtt, hogy "nitrous", és lásd, igencsak nekiiramodik a verdád! Ha még durvább lökésre vágysz, mondd sorrendben a következőket: "Mods, Nitrous, Burn Nitrous", s azonnal fel leszel szerelve az elérhető legjobb nitrobefecskendezéssel. és élvezheted áldásos hatását! Ha meguntad az off-road duhajkodást és újra aszfalton repesztesz, ennyit mondj a Kinectnek: "Mods, Tires, Slicks" - és máris az úttestnek legmegfelelőbb abroncsokat kapod!

Remekül hangzik, de esélyes, hogy egy mezei mikrofon is képes lenne a parancsok befogadására, nem csupán a Kinect. A Need for Speed: Most Wanted november elsején jelenik meg.

17.
17.
csonti02
#14: A Fable kinecttel végleg betelt a pohár. Ülve kell játszani, a karakter magától megy, neked meg annyi dolgod van h varázsolj. Bal kéz valami SW-féle force grab a jobb kéz meg tűzgömb és társai. Innováció teljesen elfelejtve, de még egy kis új se látható benne. Kitoltam a demo-t és semmi nyomot nem hagyott bennem, max annyit, hogy kb egy órán keresztül fájt utána a karom.
15.
15.
Bandee0817
"gáz, fék, 2-es padlógáz, ne a falnak".... mi a f*sznak hangvezértlés egy autós játékba?! komolyan mondom, miért kell az embert kiégetni??? xDDDDD -.- eldobom az agyam az ilyen hihetetlen fejlesztésektől...
14.
14.
Grabowsky30+
#6: Egyre nagyobb csalódás a kinect, valójában semmire nem jó! Amilyen játékok vannak rá már réges régen meguntam, új ami valóban új és nem csak valaminek a 2. 3. része és pontosan ugyan olyan mint az előző, nem jelent meg! Az ég világon semmire nem tudom használni még abban bíztam, hogy majd a windowsos változat de jó lesz, de azzal is mi van nagy csönd! Ezek a hang vezérlések semmire való értelmetlen funkciók amiket egy 1500ft-os mikrofon pontosan ugyan így meg tudna csinálni! Ms jól átbasztad a népet ezzel a kinecttel!! Még 1 dologban bízok, ha valami csoda folytán lesz normális támogatás a windowshoz, és talán csinálnak hozzá egy trackIR emulátort vagy valami hasonlót, belátható időn belül annak tudnék örülni!
13.
13.
csoki0619
Ez a gyorskaján élő, elkényeztetett, kocka, amerikai gyerekeknek lett kitalálva, akik még wc-re sem hajlandóak kimenni, inkább vetetnek a szüleikkel egy ágytálat.
9.
9.
markoci555
amikor megláttam csak nevettem, ez egy sz@r, teljesen hülyeség
7.
7.
Kocsis92
hát... nem egészen ilyenekre számítottam amikor bejelentették a kinectet.D gáz
6.
6.
csonti02
Végül is ez így tök jó h a kinect legfőbb funkciója a hangparancs, és a lehető legmegfelelőbb játékokban alkalmazzák. Extra funkcióként még mozgásérzést is építettek bele ha jól emlékszek, de a legelőnyösebb oldala az, hogy a tv-m fölötti polc egy része nem lesz poros és így kevesebbet kell takarítani. Az egészben az nyugtat meg, h bnőm vette, nem pedig én.
5.
5.
Ráadásul az angol anyanyelvvel rendelkező népeken kívül senkit se fog érdekelni, és nem arról beszélek, hogy nem értjük, vagy nem tudunk angolul, hanem ami több játéknál is már látszott, például EndWar, ahol már nem tudtam hogy csűrni csavarni hogy Alpha move tengó brávó nem tudom mi, és istennek nem értette hogy mi a faszt mondok pedig nincs rossz kiejtésem. Na most pont egy NÁJTRÖSZ aztán rohadtul érthető lesz majd...amikor mi úgy tudjuk amúgy is hogy NITRÓÓÓ :-D

Ennél sokkal érdekesebb FÍCSÖR lenne ha saját szavakat felvehetnék mint a telefonnál a hanghívás és a nitró lehetne akkor az amit én adok meg, például: MENNYÉ GECI! :DDDD
4.
4.
KeXxX
aha.. :D jót nevettem.. :D "Mods, Nitrous, Burn Nitrous" - e helyett pedig szépen megnyomom az X gombot és máris nitrózhatok :D am hülyeség az egész.
3.
3.
azureknight0715
Mi a jó édes francnak van annak értelme hogy egy verseny közben kiabálod be a szavakat. Akkor már megcsinálhatták volna 100%-os mozgásérzékelősre hogy ha úgy teszel a kezeddel akkor sebeséget vált vagy ilyesmi. Bár igaz hogy az eddigi video szerint 5 sec alatt már eléred a fénysebességet szal igencsak kapkodni kéne a kezet.
2.
2.
ZsupiDav
A PS3-hoz megvásárolható PSEye-is képes hangot felismerni, így szerintem ehhez a funkcióhoz a PS3 tulajok is hozzáférhetnének, ha a M$ nem fizetett volna (valószínűleg) ezért a (szerintem) felesleges pluszért. Nekünk viszont ott lesz az egyet fizet kettőt kap akció. Igaz ezt csak azok tudják kihasználni, akik PSVita-val is rendelkeznek.
1.
1.
Wizard8
Következő mi lesz? "Win" - nyertél :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...