Napszakváltozás az új Metal Gear Solidban

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Információmorzsák érkeztek a Metal Gear Solid: Ground Zeroes kapcsán - kevés játék van, ahol ennyire örülünk ennek! Kojima az Eurogamernek árulta el, hogy az új részben változnak majd a napszakok is; nappal egészen új oldaláról ismerhetjük majd meg a terepet, mint éjjel.

Kojima nem bízza a véletlenre, a Metal Gear Solid: Ground Zeroes számtalan ponton hoz vérfrissítést a sorozatba. A nyílt játékvilág már eleve fokozott érdeklődésre tart számot, mindezt azonban napszakváltakozás is kiegészíti majd, ami nemcsak hangulat és látvány szempontjából tűnik ígéretesnek, de a játékmenetet is megváltoztatja: nappal például máshogy járőröznek az őrök, mint éjjel, így nyilvánvaló, hogy sokadik végigjátszásra is találunk majd újdonságot az anyagban.

Kojima az Eurogamernek árulta el mindezt, továbbá azt is megjegyezte: a nyitott játéktér ellenére töltőképernyőkkel azért számolnunk kell majd. A Konami ma reggel 10 új screenshotot adott ki a Ground Zeroesból, és bár ezeket egytől-egyig a trailerből vágta ki, azért megnézni mindenképpen érdemes őket:

15.
15.
shifteeh
#12: Big Boss = Naked Snake :)
14.
14.
shifteeh
#13: biztos lehetsz benne, hogy lealázza akármelyik splinter cellt. ahogy azt a korábbi részek is tették. és ezt úgy mondom, hogy mindkét játékot szeretem.
13.
13.
DON GONDOCS
Remélem lessz olyan jó mint az új splinter cell
12.
12.
M.invisible
#10: Őőő, ebben szerintem ismét Big Boss lesz, de kövezz meg, ha tévedek!
10.
10.
azureknight0715
Ez nagyon jónak hangzik. Úgy látszik még magasabb hangsúlyt fog kapni a lopakodás aminek nagyon örülök. Gondolom ezzel is még akarják húzni a játékidőt hogy az ember kellő mértékben meg tudja figyelni az ellenséges őrjáratokat, kiterveljen egy biztosabb útvonalat az éj leple alatt kerülve a fényt vagy nappal néhány ellenség likvidálásával. Metal gear solid tényleg Snake nélkül nem létezik. Mondhatni nem a tökéletes katona, de egyszerűen olyannyira karakteresre csinálták meg hogy nélkülözhetetlen.
8.
8.
crytek
PC-vel azért én várnék.Bár nagyon örülne neki mindenki,de korántsem biztos hogy kijön.
7.
7.
sherex
ez nem újdonság a játékiparban ...
6.
6.
M.invisible
#2: Én most játszok a HD-vel, a negyedik meg itt van a polcon, szóval tolom én is 1000-el, de azt azért el kell ismerni, hogy második rész megoldásai már idejét múltak! Persze ez nem kisebbít semmit, így is legendás.
5.
5.
DevilGamer
Kojima egészen minőségi folytatást tervez.
3.
3.
roli33
#1: állítólag PS3, Xbox 360 és talán PC
2.
2.
roli33
Na ezt nevezem! Ez egy igazi minőségi cím lesz, az már biztos. Ami a legjobban tetszik, az pont a nyílt világ és a napszakváltás, de vajon időjárás változás is lesz? Vagy az script? Az HD Collection-t ősszel megveszem, az MGS 4 meg jöhet karácsonyra. Aztán tárt karokkal várom a Ground Zeroest:) Nem is tudom, hogy miért csak mostanában kezd el érdekelni a sorozat, mikor eddig is PS-es voltam (főként). Lehet, az a videó az oka:)
1.
1.
gyerecske
Milyen platform(ok)ra jön majd?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...