A Steam és az Origin babérjaira törhet a Uplay

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft digitális áruháza, a Uplay jelenleg a kiadó kínálatából származó címeket árusítja, ám ez változhat a jövőben. A franciák fejese, Stephanie Perotti elárulta, hogy már erősen gondolkoznak azon, hogy third party játékokat is elérhetővé tesznek a szolgáltatáson keresztül.

A Ubisoft online áruháza, a Uplay jelenleg first party címeket kínál digitálisan, azaz olyan játékokat és DLC-ket, melyek a francia kiadó égisze alól kerülnek ki - nem beszélve a közösségi funkciókról, mely szintén a szolgáltatás sajátja. Az MCV magazinnak adott interjújában Stephanie Perotti kifejtette, hogy továbbra is nyitott lehetőségként kezelik azt, hogy más kiadók termékei is felkerülhessenek a palettára.

Perotti elmondta, hogy a Uplay története mereven ível felfelé. A saját játékaikkal kezdték a szolgáltatást, de ahogy haladnak előre, számításba veszik azt is, hogy esetleg más címekkel is erősítik a felhozatalt.

Ezzel a húzással a Uplay olyan digitális disztribútorok közé kerülhetne, mint a Valve-féle Steam vagy az EA által üzemeltetett Origin. Mindkettőnél találunk third party fejlesztéseket is, s a jelek szerint a Ubisoft sem szeretne kimaradni a jóból. A technológiai háttér adott.

15.
15.
Hunk41
Ne vicceljél, hogy le tudja győzni az Uplay a Steamet.Ez a cikk egy baromság.
14.
14.
goblinfing
Steamet nem hinném hogy bármi verné.
13.
13.
Optimus Prime
Fura, a GFWL-t se a cikk a se a hozzászólók, - de még én se - említették. Vajon miért?
12.
12.
Raatkainen
#11: Remélem az egy szem Bf3-am nem fog valamikor elmenni. Qrva dühös lennék.
11.
11.
Cooper911
#9: Az Originen eltünt egy játékom. :O Ennyit erről.
Ubika próbálkozzon csak, sok sikert.
10.
10.
Cuppak
#9 nekem bejön, negatívum: drága
9.
9.
leviske
Az Origin egy rakás trágya, pedig az EA relatíve nem is alkalmaz kemény megszorításokat. Na mármost a Uplay-től az eddigi történetét tekintve már nemigazán várok sokat, mindenesetre szerencsére úgyse rendelkeznek számomra érdekes franchise-al, az AC2 esetén is többet töltöttem az Uplay baszakodással, mint magával a játékkal.
8.
8.
Teuton
Inkább kivárom hogy egy játék 20 év múlva felkerüljön GoG.com-ra. Legtöbbje úgyis csak akkor lesz olyan árban amennyit valójában ér (2-5-10 usd) :D
7.
7.
eddy22
Az originére lehet, hogy törhet, de a steamére 100% hogy nem.
6.
6.
abydos
Az Origin kellett a Steamnek. Nem tudom feltűnt-e nektek, de amióta az Origin egyre több játékhoz kell, azóta a Steam egyre gyorsabban és látványosabban fejlődik, nehogy az EA utolérje.
4.
4.
strike19
De jó hogy áttértem konzolra nem kell ilyen programokkal szopni.Valve megértem mert az első között volt de EA Origin valami gusztustalan volt és a legjobb az egészbe ,hogy mi játékosok isszuk meg a levét.Minek a gépre a játékon kivül felesleges programok mint Rocket Star Social valami, Origin, Uplay.
3.
3.
Darox
Origin meg a babérok? WTF? És most Uplay-t és ránk akarják eröltetni, fasza...
2.
2.
Optimus Prime
Ez az az Uplay, ami megkeserítette a rendesn játékosok életét az állandó netkapcsolatos DRM-jével? Ez az az Uplay, aminek pár hete biztonsági rést talált az egyik felhasználó az Uplay böngész plug-nijába? És ez az a borzalom, ami akkor is kell, ha SteamWorks Ubi játék?
Valve, EE kösd fel a gatyát! =D
1.
1.
Cuppak
uhh de utáltam az Uplay-t eddig, nem fogom használni ha lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...