Yaiba - bemutatkozik Keiji Inafune zombis játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dead Rising, az Onimusha és a Mega Man atyja, Keiji Inafune azt ígérte, hogy az idei Tokyo Game Showra egy zombis témájú meglepetéssel készül. A játék immáron lelepleződött: a Yaiba egy igazi vérgőzös kaland lesz, sötét tónusokkal és rengeteg vérrel. Az első teaser már megérkezett.

Keiji Inafune az idei Tokyo Game Shown mutatja be, hogy min munkálkodik gőzerővel, miután több évtized után elhagyta a Capcom berkeit, és a Comcept nevű csapatnál szorgoskodik. Most már tudjuk: a Yaiba című játékról van szó, amely egy brutális zombis címnek néz ki. Inafune szerint "számtalan zombis videojáték van odakinn", ám a rajongók bíztak a mester tudásában és szentül hiszik, hogy egy új zombis Inafune-játék maga lehet a megváltás. A Dead Rising után ez lenne a minimum elvárásunk.

Hosszú út telt el az első koncepciós rajzok óta, s végre formát öltött a Yaiba. A producer nem szeretné előre lelőni a poént, de azt elárulta, hogy csomó olyan dolog van benne, amit imádni fogunk: zombik, nindzsák, robotok és akció. Néhány ingame jelenet megfigyelhető az elő teaserben, amely egy sötét hangulatú, vérgőzös, képregényszerű játék képét festi le előttünk.

A jövő hét végén minden kiderül!

9.
9.
AmreyP
Ez a képregény dolog nekem egyik játéknál se jött be eddig :S
8.
8.
5T3V3N
Ha mondjuk egy jó kis tps Prince or Persia WW -t idéző kombókkal és olyan graffal amit a trailer sugall.. akkor király lesz...:D
7.
7.
DON GONDOCS
Remélem lesz olyan jó mint az Onimusha
5.
5.
shatterhand
csak ne legyen ultrarövid vagy full QTE
4.
4.
DollSyndrome
Fitymacsattogtatás ezerrel. O.O
3.
3.
giga321
Az ilyen game már látom előre csak ps 3 exkluzív vagy csak konzol gondolom.
2.
2.
shatterhand
Most kedvet kaptam a WET-hez. Az volt olyan,hogy volt benne vmi ami miatt imádtam.
1.
1.
NoNametheOneandOnly
Jó a zene alá! Na meg a szlogen is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...