Yaiba: Ninja Gaiden Z PC, PS3, X360

Keiji Inafune új zombis játéka, mely a Ninja Gaiden-széria alá tagozódik be.

Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.

Felvásárolta a Level-5 Keiji Inafune csapatát

A Comceptnek sok ígéretes játéka volt, de egyik sem ért el átütő sikereket. A Level-5 vette át a csapat munkatársait, az oszakai stúdió első fejlesztése egy mobilokra készülő projekt lesz.

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?

Bezárt a Lost Planet 3 fejlesztője

Lehúzta a rolót a Lost Planet 3, a Legendary és a Yaiba: Ninja Gaiden Z fejlesztője, a Spark Unlimited. A Los Angeles-i székhelyű brigád minden munkavállalója lapátra került, a készülő játékokat törölték. Szomorú!

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

Yaiba: Ninja Gaiden Z teszt

Egy kiborg nindzsa harcol a kommunista zombik ellen: ez lehetne a tökéletes játék, ehhez képest most inkább bekuporodnék a sarokba, és addig zokognék, amíg el nem alszom.

Yaiba: Ninja Gaiden Z - trailer a megjelenés mellé

Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon Keiji Inafune szakértelme elég-e ahhoz, hogy remek kaszabolós címet készítsen az eddig közepes alkotásokat produkáló Spark Unlimited segítségével. Az új trailertől azért elszáll az agyunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek ígérkezik ez a hét, már ami a játékmegjelenéseket illeti: játsszál bármelyik platformon, jó eséllyel találsz majd olyan friss címet a napokban, ami érdekes lehet a számodra!

Yaiba: Ninja Gaiden Z - még egy fejlesztői napló

Befutott a Yaiba: Ninja Gaiden Z negyedik, egyben utolsó fejlesztői naplója, amely a "mészárlás stílusára" hegyeződik ki. Nem árulunk el nagy meglepetést, ha azt mondjuk, minden fanatikus megtalálja benne számítását.

Yaiba: Ninja Gaiden Z - látnivalókon a harc

Most nem valami új skinről vagy egyéb sallangról lesz szó a Yaiba: Ninja Gaiden Z esetében, hanem a tömény és brutális harcról. Egy rakat kép és egy új trailer mutatja be az ádáz és finomkodástól mentes vérontást.