Már kétmillió vásárlónál tart a Guild Wars 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 14.
  • Biznisz
Link másolása
Alig jelent meg két hete, óriási népszerűségnek örvend a Guild Wars második része. Mint ismert, a NCsoft a tökéletes online élmény érdekében kénytelen volt korlátozni az eladásokat, mostanra viszont újra kapható a játék, a hír pedig kétmillió fölé tornászta az eladások számát.

Az NCsoft és az ArenaNet bejelentette, hogy több mint 2 millió példányt adtak el a Guild Wars második részéből. Az eladások lendülete alapvetően nem lankadt volna a kiadó szerint, viszont a készítők a szervek túlterheltségét elkerülendő kénytelenek voltak korlátozni az értékesítéseket: egy ideig online egyáltalán nem árulták a játékot, és a boltok polcairól is elfogyott a dobozos szoftver.

Azóta a pótlás megtörtént, újra hozzá lehet férni a címhez - ez segítette végső soron a 2 milliós eladott példányszám elérését. A jelenleg egyszerre játszók száma 400 ezer fő, Mike O'Brien, az ArenaNet elnöke és társalapítója pedig úgy nyilatkozott a hír kapcsán, hogy a játékosok reakciói igazolják azt az időt és törődést, amit a projektbe fektettek: "És ez csak a kezdet! Folyamatosan csiszoljuk a játékot, hogy a játékosok által elvárt tökéletes élményt nyújtsuk, és már új kalandokon is dolgozunk..."

22.
22.
Gurren
80 Things to Do At Level 80:

http://guildwars2hub.com/features/editorials/80-things-do-level-80
21.
21.
drat576
#20: számomra egy kiváló és remek játék született, de a forradalom elmaradt
20.
20.
Stormblast
Még nem vettem meg a játékot, mindenhol csak a jót olvastam, de egy dolog miatt aggódtam, amiről senki nem beszélt: az endgame. Aztán kerestem kutattam, és elolvastam ezt a cikket: http://surlygamer.net/2012/06/05/raiding-sucks-why-guild-wars-2-doesnt-need-this-endgame/
Jövő héten veszem a játékot, a cikk elolvasását ajánlom mindenkinek.
19.
19.
drat576
#14: ahogy megfigyeltem kb 3-ból 2 karakter female, úgyhogy nehéz felfedni hogy a valóságban ki melyik nemhez tartozik :)
17.
17.
drat576
15.
15.
Harkat
A GW 1 be se volt semmi a vége után. Max mehettél begyűjteni az elite armorokat, vagy össze szedni mindegyik elite skillt, vagy bejárni az egész térképet (vagyis én ezeket csináltam meg még pluszba), s az is sok plusz időt adott hozzá. Meg sok apró kis dolog, ami miatt nem untam meg sokáig.
14.
14.
Cooper911
#12: Nem kiegészitő kell neked, hanem barátnő ;) Mondjuk valamilyen formában az is kiegészitő, csak nem a GW-hez :)
De most eszembe jutott valami. Legyél te az első aki GW2-ben szed fel egy csajt :D
13.
13.
Adamknight
Magyarok amúgy melyik szerveren vannak? Mert én a Gandera-n kezdtem :P.
12.
12.
drat576
#7: 80-as vagyok, megvettem az összes skillt és így is több el nem költött skill pointom van mint 200, úgyhogy a seggemet a földhöz verném ha ezt már be lehetne váltani legendary weaponre, de ez még igencsak kevés hozzá..ráadásul a fő fegyverem a shortbow, noh most abból a legendary darab szivárványokat lő..hát kösz de nem kell :)
- az axe és a warhorn viszont kell majd
- map is megvan 100%-ra, igazából már most kéne egy kiegészítő xD
- dungeonözés jó dolog, de a tokenekért se kapsz a dungeon vendoroknál statjaiban jobb cuccot mint az exotic felszerelések, csak némelyik szett igen jól néz ki
- én még achikra hajtok, aztán guilden belül megy a dungeonozás, néha WvW, meg a napi achit mindig beszerzem meg hajtok a havira, és nagyjából ennyi, 3 hét és kb 300 óra játék után kicsit kifújt a dolog, 80-as területből csak egy van, a "hulla félsziget", a 75ös zóna csapnivaló, a havas 70-80as mapon meg ott a jégsárkány, de más event alig van, szóval oda inkább csak a sárkányért mennek az emberek
- a játék alapjaiban véve eszméletlen jó, de végjáték nagyon háát olyan semmilyen, remélem az első kiegészítő ezt megoldja, mégjobb lenne ha pici átalakításokkal, extrákkal több motivációt adnának a fejlesztők...az meg hogy nincs havidíj csak hab a tortán
11.
11.
Lorthirash
Hát nekem az a véleményem hogy 80-tól nem sokat ér meg adungeonok se valami jók Úgyhogy visszatérek WoW hoz
10.
10.
giga321
Én is tervezem megvenni haverom rábeszélt és megmutatta a csodát:D
8.
8.
goblinfing
#2: és WvWvW meg dungeonok?
7.
7.
Fronter
#2: 80-as után is van cél... vannak olyan armor settek, amiket skill pontok beváltásával lehet megszerezni. Van ami több mint 200 pont ha jól tudom.(nem tudom hogy egy set vagy egy darabhoz kell ennyi) Az mit is jelent? 1 szint az 1 skill pont, tehát a 80-on felül még 200 szint kell a pontok gyűjtéséhez. Ez elég durva?

Ott vannak a dungeon setek is, egyhez kb 65x kell lemenni hogy meglegyen minden darabja. Ja és ez 1 dungeon, 1 setje, minden dungeonhoz külön set van. Ez is elég durva?

Akkor ott vannak az acsik, a kimaxolható szakmák....és még van bőven tennivaló!
6.
6.
HerodPK
3x is:) amugy nekem ami legjobban tetszik hogy ugyebár nem havidijas .. minden ami prémium megvehető játékbeli goldokért is:) és havidij nélkul nem hajt ugye semmi ... nem is kapkodom élvezem a tájakat barangolok felfedezek..... nincs az hogy juj nemsoára fizetni kell és a honapban alig volt idom játszani vagy épp nem fejlodtem semmit etc...
5.
5.
HeSiKe
3.
3.
5T3V3N
#2: Bízzunk benne hogy az cég ügyesen tolja majd a különböző kiegészítőket stb.. Én most tervezem megvenni. Megéri pénzét?
2.
2.
DzsungelCsirke
#1: Az utolsó szintek környékén nyílik meg 3 dungeon, de mivel mindegyiknek 3 féle variánsa van pluszba így tulajdonképpen 9.

Viszont ez tényleg nem WoW, itt a játék 0-80-as szintig tart, nem pedig a max szint után kezdődik.
1.
1.
Hab
Olyan pletykát hallottam hogy nincs igazán high-end tartalom a játékban... Igaz ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...