Rendszeres frissítést kap a War of the Roses

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Még a GDC alatt számoltunk be először a Rózsák Háborúját feldolgozó War of the Rosesról, ami alapvetően egy közelhacra épülő akciójáték lesz, néhány taktikai elemmel fűszerezve. Most a fejlesztők elmondták, a játék jó befektetés lesz, mert a szuszt is kifrissítik belőle megjelenés után.

Mindenféle lovagi dologgal eshetünk majd egymásnak a két angol ház uralkodásért folytatott harcában. Ahogy arról korábban már írtunk, puskák előfordulhatnak, de a középpontban a közelharc lesz, többjátékos üzemmódban. Felmerül a kérdés, miért fektessünk egy kis stúdió relatíve ismeretlen játékába, amennyiben multiplayerről van szó?

Nos, azért mert Gordon Van Dyke, a játék producere elmondta, rommá fogják frissíteni a játékot megjelenés után, hogy az élmény mindig friss maradjon. Egyelőre úgy gondolják, havonta tudnak majd kiadni új pályákat, fegyvereket és páncélokat, ezen kívül pedig gondolkoznak egy teljesen új játékmódon is, amely feladatalapú várostromokat tenne lehetővé - itt természetesen az egyik csapat védene, a másik támadna.

A War of the Roses egyelőre bétatesztelés alatt áll, a megjelenési dátumot pedig október 2-re lőtték be, kizárólag PC-re, azon belül is Steamre.

13.
13.
TBO0
Ennél távolabb nem is állhatna a Mount & Blade-től, mint most. Aki azt várja, hogy hasonlítani fog rá, az nagyot fog csalódni. #2-vel egyetértek, ez egy nevetséges ötlet nevetséges megvalósítással.
12.
12.
Borington
A kiadó ugyanaz a Paradox ameylik a Mount and Blade-et is intézi, csak a fejlesztők mások, ha jól tudom.
11.
11.
hedzsooo
BÉTA-t próbáltam, de nem győzött meg még eléggé, mindössze 2 multis játékmód és 1-1 pálya volt kipróbálható hozzá.
10.
10.
Dark_Temptation
7.
7.
Normen1976
Hopp egy kicsit katyvasz lett a hsz-em, elnézést nem aludtam éccaka (meló nem buli :D) és kása van a fejemben.
6.
6.
Normen1976
íííííez a gama nem lesz konkurencia a Mount And Blade ellen, mivel az eredetileg a single mód rohadt jó lehetőségeivel és élvezetes játékmenetével hódított. Mai napi akármikor elő tudom venni, és remek csatákat lehet vele tolni főleg a Floris moddal, amiben sokkal nehezebb a játékmenet és a várak két, háromszor akkorák mint a sima native módban.

Ez a gama, ha jól tudom a Mount And Blade multi népszerűségén felbuzdulva készül, és nem lesz single hadjárat módja. Csak a multiban történő kaszabolás. Biztoan ki fogom próbálni, de a MB Warband ebben a kategóriában örökre a single favorit marad az ix.
5.
5.
biohazard rex
#2: Cod fan?
Én kifejezetten várom már, hiszen a mount and blade már kicsit idejét múlt =), meg amúgy is, jó lesz a konkurencia legalább kicsit észbe kapnak majd :P
4.
4.
balint23h
#1: idője=ideje. Egyébként a játék (láttam pár videót) még nem győzött meg túlságosan...
3.
3.
DevilGamer
#1: *szerint* azt elfelejtettem a végére írni
2.
2.
goblinfing
Ez 1 tipikusan olyan játék aminek semmi keresnivalója nincs a piacon..
1.
1.
DevilGamer
feldolhozó=feldolgozó. Egyébként a játék (ámbár nem tudom milyen) kicsit a mount and blade játékot idézi fel bennem a történet idője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...