Készül a Castlevania-film

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem éppen abból a forrásból, ahonnan várnánk, de megerősítették a tényt, hogy végre tényleg készül a Castlevania-mozi. Legalább hat éve küzdenek fele különböző rendezők és stúdiók, úgy tűnik azonban, hogy a projekt már legalább a szereplőválogatáson túl van.

Az információk attól a Michael Dorntól származnak, akit mindenki a Star Trekből ismer, ahol Worfot alakította, és több különböző Star Trek-alapú médiumban jelent meg, mint bárki más a szereplők közül. Dorn elmondta, a Castlevania-filmbe egy másik egykori Star Trek-szereplő, Marina Sirtis által került be.

Dorn szerint már nagyon hosszú ideje próbálják filmre vinni a Castlevaniát, most azonban végre összeállt a megfelelő produceri gárda, és zöld lámpát kaptak a Konamitól is. Dorn egy kisebb szerepben tűnik majd fel, melyben egy vérfarkast alakít, aki egy vámpírnak dolgozik, és sok gyilkolás, ugrálás és kardozás szerepel a tevékenységei között.

Először 2006-ban merült fel a Castlevania-film elkészítésének lehetősége, akkor úgy tűnt, a Resident Evil rendezője, Paul W.S. Anderson készítheti el, 50 milliós költségvetésből. Azóta számos kiadón és stúdión átment a dolog, felmerültek problémák a finanszírozással kapcsolatban, átvészelte az írói sztrájkot 2009-ben, azután azonban nyomtalanul eltűnt -egészen mostanáig.

11.
11.
Hardy
Ezek a játékból készült filmekkel egyenlőre semmi nincs. Uncharted, God of War, Gears of War, most olvastam először a Caslevaniaról. Várom, de majd akkor elhiszem, hogy van már film, ha már moziban ülök és ott várom a szar reklámok után a filmet. :D
8.
8.
giga321
#7: Úgy látszik a mai világban ha játékból csinálnak filmet az emberben akarva akaratlanul is ez a mondta csúszik ki De nem is alaptalanul.

Osztom remélem nem k*rják el.
7.
7.
drakecsaj
Jöhet, csak ne csesszék el :D
6.
6.
Elcijas
Csak nekem tűnt fel, hogy ezeknek a filmeknek a 90%-a nem éri meg a moziba vetítést. Csak kapásból a Dead Space, vagy az Uncharted, de még sorolhatnám
5.
5.
DevilGamer
#4: Igaz, nem tudni, hogy Gabriel lesz-e a történet főszereplője.
4.
4.
DevilGamer
Én azért inkább a Van Helsing rendezőjének adnám a projectet, mert tök hasonló a két történet csak..... ne Hugh Jackman játsza Gabriel szerepét.
3.
3.
azureknight0715
Hála istennek hogy nem a resi rendezője csinálja. Már csak az kellett volna hogy ebből is céllövölde film lett volna.
2.
2.
daenath
Kesz szerencse hogy nem Anderson rendezi, ebbe is biztos Milla Nyonyomicsot dugta volna foszerepbe mint bosszuallo elpusztithatatlan angyalt :P
1.
1.
goblinfing
Resident Evil rendezője? Fuck it then..Not amused
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...