Először mozog a Bad Piggies

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Befutott az Angry Birds-széria mellékágának szánt Bad Piggies első gameplay felvétele, és a Rovio nem hazudott: valóban más játékélményt kínált a zöld malacokra koncentráló epizód. A játékban nincsen csúzli, nem is kell rombolni, sőt éppen ellenkezőleg, építkeznünk kell majd!

Az Angry Birds spin-off játékában a zöld malacok lesznek a főszereplők, a Bad Piggies lényege pedig gyökeresen eltér a madaras játékétól: a cél, hogy a pályák elején életképes járművet farigcsáljunk a disznónk alá, hogy így rendben végiggurulhasson azon, és összeszedje az elrejtett tojásokat. A Bad Piggies megjelenése szeptember 27-én várható PC-re, Mac-re és mobilplatformokra.

16.
16.
X-Master
#9: Pont hogy a Rovio a király ebben, a sima Angry Birdshöz annyi frissítés jön, mint a pusztulat, és INGYEN. Így kéne másoknak is. Legyenek DLC-k, de ingyen. És az meg még jobb, hogy a játék is ingyér van androidra. A reklámok meg nem hatnak meg: mobilnet letiltva, WI-Fi kikapcsolva, aztán a reklámok bekaphatják.
15.
15.
ViktorG
már tükön ülve várom a jövö hetet....jöjjön márrr :D
14.
14.
sherex
10.
10.
PBalazs
#9: Ha jól tudom a Rovio-ra ez nem jellemző. Legalábbis DLC-t sosem adtak ki.
9.
9.
Necreon
Egy kreatív indie fejlesztőtől vártam hasonlót, nem egy klóngyárat üzemeltető cégtől. Meglepődtem, kellemesen csalódtam, várós. Max 3 euróért még akár meg is venném, ha nem tudnám hogy már készül a Bad Piggies Winterfest, Landing on Moon, Röff DLC és az Underwater Dagonya, amiket 1 hónapos közökkel dobnak majd piacra... ne legyen igazam.
7.
7.
shooter1234
Ez mekkora már! :D Nagyon királynak néz ki. :)
6.
6.
Giggsy
Most örülök csak igazán, hogy a Rovio nem adta el magát a sablongyár Zynga-nak. Valószínű az életben nem készült volna el ez a játék, vagy ha igen, akkor az lett volna a csavar, hogy a disznókkal kell lövöldözni a madarakra...
3.
3.
KeXxX
jól néz ki. remélem hogy nem lehet majd könnyen megunni és feladni
2.
2.
giga321
1.
1.
SSJ Gábriel
Ez mekkora ötlet!! Már alig várom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...