Bad Piggies IPHONE, MAC, PC

Önálló játékot kapnak az Angry Birds malacai.
1368628139

HWSW: Kiadó lett a Rovio

Az Angry Birds szériával híressé és gazdaggá vált finn cégért sokan aggódnak, ugyanis a madarak és disznók háborúján túl nem tudtak eddig felmutatni mást, ami hasonló durranás lett volna - írja a HWSW.
1353234621

Bad Piggies teszt

Emberek milliói éveken át ostromolták rendületlenül a zöld sertések kastélyait az Angry Birds különféle változataiban, azt azonban senki nem érezte át igazán, hogy milyen lehet a rántotta ígéretétől megrészegült malacok bőrében lenni. A Bad Piggiesben végre a másik oldalról is belekóstolhatunk a történetbe.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1347977441

Először mozog a Bad Piggies

Befutott az Angry Birds-széria mellékágának szánt Bad Piggies első gameplay felvétele, és a Rovio nem hazudott: valóban más játékélményt kínált a zöld malacokra koncentráló epizód. A játékban nincsen csúzli, nem is kell rombolni, sőt éppen ellenkezőleg, építkeznünk kell majd!
1346784173

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.