Úton a Slender folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt hónapokban hangos volt a sajtó a Slender: The Eight Pagestől, mely egy kitalált paranormális képsorozatot ültetett át hátborzongató belső nézetes címmé. A vírusként terjedő indie játék sorsa már ott tart, hogy bejelentették a folytatást, a Slender: The Arrivalt. Álmatlan éjszakák következnek.

Bizonyára már mindenki felépült abból az ideg-összeroppanásból, amit a Slender: The Eight Pages okozott a nyáron. A hivatalos honlapon feltűnt, hogy már készül a folytatás, Slender: The Arrival címen. Úgy látszik, az arc nélküli ember nem tud nyugton maradni, s továbbra is a frászt hozza ránk.

Mit is kínál a játék? Még több pályát, jelentős látványjavulást és magával ragadó történetet. Ez most úgy hangzik, mintha egy kibővített változatról lenne szó - még ez a felállás is elképzelhető. Nem tudni, hogy a játék ingyenes marad-e vagy már bolti változatnak örülhetünk. A Slender: The Arrivalon továbbra is az eredetit készítő Mark Hadley dolgozik a Blue Isle Studiosszal.

Az első képeket fentebb találod - megjelenés hamarosan PC-n.

21.
21.
pitlord23
#13: Én FreddyD-től hallottam először a játékról. :D Úgy is parás volt a játék hogy youtubon néztem a slender gameplay-ét.
20.
20.
wolf15
"mely egy internetes mémet ültetett át egy hátborzongató belső nézetes címmé"

wut?

Szóval véletlenül se úgy történt, hogy adott volt egy rémtörténet, EZT ültette át a készítő egy játékba, majd jött a meme áradat...?
19.
19.
#17: Igen, ezzel én is így vagyok. :) Másik jó példa a Dark Knight premierjén történt incidens. Furcsa, hogy az ember egy ilyen oldalról előbb értesülhet a dolgokról.
18.
18.
Game Fan
#16: Megtörtént esemény alapján. Hiszen egy 3 méter magas arc nélküli öltönyös alak minden erdőben cetliket hagy maga után. Ezt mindenki tudta csak most játékot is csinálnak belőle. Slender szimulátor. Ezt mindenki tudta...
17.
17.
giga321
#13: Én is 9gag -ről tudtam néztem hogy mi is ez kb minden 2. post róla szólt. De a 9gag nem tudom sokan rühellik itt az oldalon is nem mondok neveket de basszus jobb mint egy Híradó , de komolyan. Valamelyik nap nézegetem hmm Meghalt Michael Clarke Duncan , mondom de kár pedig jó kis színész volt. Másnap a hírek ezzel kezdenek anyám mondta hogy nézd meghalt az a nagy darabb fekete színész mondom B*tch please már tegnap este óta tudom. Kb mindent előbb tudok meg és én emiatt is nézem mert nagyon jó hír forrás. Másik nagyon jó példa rá. Most retusáltak valami Jézus freskót és borzalmasan néz ki ilyen majom szerű az egész XD. Na azt is kb amikor a tv-kben megjelent híradóban az előtt én már 1 hete tudtam róla. És nem rég kb másfél hete olvastam az újságokban is. Szóval ilyen szempontból nekem tökéletes a 9gag néha néha találkozok nagyon vicces posztokkal ,akadnak szarok is azt elismerem de remek hírforrás mindent előbb tudok meg órákkal napokkal akár hetekkel.

Huuh kicsit sokat írtam vissza a játékhoz én az első részével toltam 2 papírig jutottam utána elkapott utána töröltem :D
16.
16.
kopic
#13: Úgy értettem, hogy a játék játszódik-e a valóságban, vagy csak egy álom az egész.
14.
14.
SwordFish
Engem nem nagyon ijesztett meg, de hát Amnesia után engem már nem sok játék tud :)
13.
13.
#11: Még most is csak álmodsz. Ugorj ki az ablakon, a becsapódástól majd felébredsz.

#:7 Szerintem 9GAG-nek (is) köszönhetően került főként köztudatba. Én ott hallottam róla először.
12.
12.
lolman598
én igyekeztem nem hülyének nézni azokat,akik teljesen beszartak a slendermantől,de egyszerüen nem tudom felfogni,hogy mi annyira ijesztő benne
jó,este,fejesen egy halkabb bazdmeg nekem is kicsúszott a számon,amikor hirtelen megláttam és meg is ölt,de nicns olyan hangulata,mint az amnesiának,ahol a következő sarkon se mertem befordulni,mer annyira paráztam,hogy mi lesz ott
11.
11.
kopic
Am ez az egész most a való világban játszódik, vagy csak egy álom ???
10.
10.
kopic
Kerülős lesz ez a rész is!:)
8.
8.
Thane
Még a jelenlegit se sikerült kivinnem xD
Éjfélkor fény nélkül fülessel, 3. lapig jutottam, ott mondtam, hogy inkább hagyom. :D
7.
7.
Darox
#6: Mitől lett ez ennyire felkapott?
6.
6.
Game Fan
#4: A pláne már csak az, hogy nem ez volt az első Slenderman játék hanem már ez előtt is volt egy pár....
5.
5.
DevilGamer
#4: Én már eddig is hallottam a gyerekrabló, csápos Slenderman-ről, de a játékról csak pár hónapja értesültem.
4.
4.
Darox
Jó hogy idáig évekig mindenki lesz*rta Slenderman-t, most meg jött egy játék és egyből (szinte) mindenki "úúúúúúh Slender jaj de tuti!". Favoritom hogy már nem túlságosan sok hasonlóságot mutat az eredeti Slenderman-el a játékban szereplő változat.
3.
3.
DevilGamer
Óó, de menő. Ez már végre stílus (Y)
1.
1.
dcba
nekem semmi hangulatot nem adott a slender csak unalmat ahogy idegesitett h olyan lassan haladok es semmi nem tortenik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...